לזניה רוטולו

לזניה רוטולו: דפי פסטה ארוכים, ממולאים בגבינות ותרד. מתכון חגיגי, טעים בטירוף ורק ברבע שעה של הכנה. חג שמח!
לזניה רוטולו: דפי פסטה ארוכים, ממולאים בגבינות ותרד. מתכון חגיגי, טעים בטירוף ורק ברבע שעה של הכנה. חג שמח!
  • חיה טבואדה
  • 172 צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    1900
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1899.6 קק״ל 1899.6 קק״ל
    פחמימות 171.4 גרם 171.4 גרם
    שומן 77.2 גרם 77.2 גרם
    נתרן 7895.9 מ״ג 7895.9 מ״ג
    חלבון 1075.2 גרם 1075.2 גרם
    סיבים תזונתיים 19.0 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 39.4 גרם 39.4 גרם
    כולסטרול 422.3 מ״ג 422.3 מ״ג
    סידן 4432.3 מ״ג 4432.3 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 1015.7 מ״ג 1015.7 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    1900
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1899.6 קק״ל 1899.6 קק״ל
    פחמימות 171.4 גרם 171.4 גרם
    שומן 77.2 גרם 77.2 גרם
    נתרן 7895.9 מ״ג 7895.9 מ״ג
    חלבון 1075.2 גרם 1075.2 גרם
    סיבים תזונתיים 19.0 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 39.4 גרם 39.4 גרם
    כולסטרול 422.3 מ״ג 422.3 מ״ג
    סידן 4432.3 מ״ג 4432.3 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 1015.7 מ״ג 1015.7 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
אוכל איטלקי
חיה טבואדה
X

מצרכים

מצרכים


מילוי

רוטב


אופן הכנה

  1. מניחים בתבנית את דפי הלזניה ושופכים מעל מים רותחים עם מעט שמן זית. משרים את הדפים כ6-8 דקות, עד שהם רכים מספיק כדי לגלגל אך לא רכים מידי. אל דנטה.
  2. מחממים תנור ל180 מעלות.
  3. שמים את כל חומרי המילוי בקערה ומערבבים עד לאיחוד.
  4. הרכבת המנה: פורסים על משטח העבודה דף לזניה, מניחים מעל 2 כפות מילוי ומתחילים לגלגל את דף הפסטה מהקצה הקרוב אליכם.
  5. שופכים בקבוק רוטב עגבניות על תחתית התבנית.
  6. מניחים כל גליל על שכבת הרוטב בתבנית כשהמילוי כלפי מעלה ומטה. חוזרים על הפעולה עם שאר דפי הלזניה עד שכל המילוי נגמר.
  7. מוזגים את הבקבוק השני של רוטב העגבניות מעל הלזניות הממולאות, אל תכסו לגמרי את הלזניה ברוטב ותדאגו להשאיר חלק חשוף.
  8. מפזרים מוצרלה או פרמז’ן מעל הכל אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות. או עד שהגבינה מבעבעת וזהובה ויש כמה חתיכות זהובות פריכות בשוליים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות