הנשנוש המושלם של פחמימה וגבינה: בורקיטס גבינות וחצילים
חציל קלוי וגבינות בתוך בורקיטס? אנחנו מעוניינים. מתכון מעורר תיאבון וחשק של רון יוחננוב לבורקיטס שיהיו הנשנוש הכי שווה
חציל קלוי וגבינות בתוך בורקיטס? אנחנו מעוניינים. מתכון מעורר תיאבון וחשק של רון יוחננוב לבורקיטס שיהיו הנשנוש הכי שווה
- רון יוחננוב
- 162 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 183.3 קק״ל 3665.3 קק״לפחמימות 12.5 גרם 250.6 גרםשומן 13.5 גרם 270.2 גרםנתרן 293.7 מ״ג 5874.6 מ״גחלבון 6.9 גרם 137.2 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 23.5 גרםשומן רווי 2.5 גרם 50.0 גרםכולסטרול 37.5 מ״ג 749.8 מ״גסידן 133.4 מ״ג 2668.2 מ״גברזל 0.6 מ״ג 12.7 מ״גאשלגן 95.1 מ״ג 1901.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 13.9 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות183
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 183.3 קק״ל 3665.3 קק״לפחמימות 12.5 גרם 250.6 גרםשומן 13.5 גרם 270.2 גרםנתרן 293.7 מ״ג 5874.6 מ״גחלבון 6.9 גרם 137.2 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 23.5 גרםשומן רווי 2.5 גרם 50.0 גרםכולסטרול 37.5 מ״ג 749.8 מ״גסידן 133.4 מ״ג 2668.2 מ״גברזל 0.6 מ״ג 12.7 מ״גאשלגן 95.1 מ״ג 1901.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 13.9 מ״גסגור
מאפה בורקיטס שאני אוהב במיוחד, שתמיד כיף להגיש למשפחה או לחברים שקופצים לביקור, עובר מעולה הקפאה ואפשר גם לשמור בפריזר ולדחוף לתנור כשמתחשק. את המילוי אפשר להכין עם מגוון גבינות והחציל נותן את הטעם הקלוי והמדהים הזה, שהכי כיף להרגיש בכל ביס. מתאים במיוחד לחג הביכורים.
מרכיבים 17 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 183 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מילוי
-
200 גרם גבינת ריקוטה 5%או גבינת שמנת
-
100 גרם גבינה צהובה 22%מגורדת
-
100 גרם גבינת פטה 16%
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 ביצה L
-
1 חציל בינוני
-
4 שיני שום קונפי
-
1 חופן עיריתקצוצה
אופן הכנה
- מכינים בצק: מניחים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה ומעבדים, עד לריכוך. מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי הבצק ומעבדים, עד שמתקבל בצק אחיד.
- עוטפים את הבצק ומעבירים לקירור של שעה ובינתיים, מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את המילוי: בעזרת בלנדר מוט, טוחנים את החציל הקלוי ולאחר מכן, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- את התערובת מעבירים לשקית זילוף.
- מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים.
- ממלאים את העיגולים במילוי שהכנו מראש ומברישים בביצה.
- מקפלים חצי לחצי ויוצרים מאפה סגור.
- מברישים את המאפים בביצה ומפזרים מעליהם שומשום.
- אופים במשך 20-25 דקות בתנור שחומם מראש ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים בצק: מניחים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה ומעבדים, עד לריכוך. מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי הבצק ומעבדים, עד שמתקבל בצק אחיד.
- עוטפים את הבצק ומעבירים לקירור של שעה ובינתיים, מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את המילוי: בעזרת בלנדר מוט, טוחנים את החציל הקלוי ולאחר מכן, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- את התערובת מעבירים לשקית זילוף.
- מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים.
- ממלאים את העיגולים במילוי שהכנו מראש ומברישים בביצה.
- מקפלים חצי לחצי ויוצרים מאפה סגור.
- מברישים את המאפים בביצה ומפזרים מעליהם שומשום.
- אופים במשך 20-25 דקות בתנור שחומם מראש ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)