ברוסקטה עם עגבניות של תמרה אהרוני
תמרה אהרוני מכינה מנת פתיחה מושלמת מהמטבח האיטלקי - ברוסקטה עם עגבניות המורכבת מלחם מטוגן עם שום ושמן זית וסלט עגבניות מתובל
תמרה אהרוני מכינה מנת פתיחה מושלמת מהמטבח האיטלקי - ברוסקטה עם עגבניות המורכבת מלחם מטוגן עם שום ושמן זית וסלט עגבניות מתובל
- תמרה אהרוני
- 46K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 214.7 קק״ל 858.8 קק״לפחמימות 25.9 גרם 103.8 גרםשומן 11.0 גרם 43.8 גרםנתרן 508.8 מ״ג 2035.2 מ״גחלבון 8.2 גרם 32.7 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 32.0 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 155.9 מ״ג 623.6 מ״גברזל 4.2 מ״ג 16.8 מ״גאשלגן 1419.0 מ״ג 5675.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות215
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 214.7 קק״ל 858.8 קק״לפחמימות 25.9 גרם 103.8 גרםשומן 11.0 גרם 43.8 גרםנתרן 508.8 מ״ג 2035.2 מ״גחלבון 8.2 גרם 32.7 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 32.0 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 155.9 מ״ג 623.6 מ״גברזל 4.2 מ״ג 16.8 מ״גאשלגן 1419.0 מ״ג 5675.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 215 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 עגבניות גדולים
-
1 קופסה עגבניות שרי
-
1 קופסה עגבניות חתוכות לקוביות
-
1 בצל סגול בינוני
-
3 כפות שמן זית
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 צרור בזיליקום
-
1 בגט לבן גדול
-
3 שיני שום
אופן הכנה
- קוצצים גס את העגבניות ודק את הבצל, כותשים את השום ופורסים את הבאגט.
- בקערה גדולה מערבבים את העגבניות, הבצל, השמן, החומץ הבלסמי. המלח, הפלפל והבזיליקום.
- מורחים על פרוסות הלחם בנדיבות את השום.
- מחממים את השמן במחבת גדולה. מכניסים אליו את הלחם ומטגנים כ-2-3 דקות מכל צד, עד שהלחם מזהיב היטב. מוציאים את הלחם מהמחבת ומניחים על נייר סופג, לספיגת השמן.
- מניחים את הלחם על צלחות, ומניחים מעליו תלולית נדיבה של סלט העגבניות.
אופן הכנה
- קוצצים גס את העגבניות ודק את הבצל, כותשים את השום ופורסים את הבאגט.
- בקערה גדולה מערבבים את העגבניות, הבצל, השמן, החומץ הבלסמי. המלח, הפלפל והבזיליקום.
- מורחים על פרוסות הלחם בנדיבות את השום.
- מחממים את השמן במחבת גדולה. מכניסים אליו את הלחם ומטגנים כ-2-3 דקות מכל צד, עד שהלחם מזהיב היטב. מוציאים את הלחם מהמחבת ומניחים על נייר סופג, לספיגת השמן.
- מניחים את הלחם על צלחות, ומניחים מעליו תלולית נדיבה של סלט העגבניות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)