ברד פודינג – השימוש המושלם לחלה שנשארה

ברד פודינג הוא הפתרון הכי טעים, מושחת ונהדר לחלה שנשארה משבת. אז קדימה - תפתחו את השבוע עם משהו מתוק.
ברד פודינג הוא הפתרון הכי טעים, מושחת ונהדר לחלה שנשארה משבת. אז קדימה - תפתחו את השבוע עם משהו מתוק.
  • מערכת Foody
  • 24K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3571
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3571.1 קק״ל 3571.1 קק״ל
    פחמימות 390.6 גרם 390.6 גרם
    שומן 186.9 גרם 186.9 גרם
    נתרן 4286.7 מ״ג 4286.7 מ״ג
    חלבון 101.4 גרם 101.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 103.5 גרם 103.5 גרם
    כולסטרול 1602.3 מ״ג 1602.3 מ״ג
    סידן 762.6 מ״ג 762.6 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 1547.0 מ״ג 1547.0 מ״ג
    אבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3571
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3571.1 קק״ל 3571.1 קק״ל
    פחמימות 390.6 גרם 390.6 גרם
    שומן 186.9 גרם 186.9 גרם
    נתרן 4286.7 מ״ג 4286.7 מ״ג
    חלבון 101.4 גרם 101.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 103.5 גרם 103.5 גרם
    כולסטרול 1602.3 מ״ג 1602.3 מ״ג
    סידן 762.6 מ״ג 762.6 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 1547.0 מ״ג 1547.0 מ״ג
    אבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את החלה לקוביות בעובי 3-4 ס״מ, ומעבירים לתבנית אפייה משומנת במעט חמאה.
  2. שמים בסיר את החמאה, החלב, שמנת מתוקה, סוכר, מלח ותמצית וניל ומבשלים על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה (שימו לב שהחלב לא רותח מדי).
  3. מורידים את הסיר מהאש ונותנים לנוזל להתקרר לגמרי.
  4. טורפים 2 ביצים שלמות ושני חלמונים ומוסיפים לסיר עם הנוזל שהתקרר, מערבבים ושופכים על קוביות החלה באופן אחיד כך שכל קוביות החלה ייספגו בנוזלים. 
  5.  מכניסים למקרר למשך שעה וחצי. 
  6. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים במשך 25-30 דקות עד שקצוות הברד פודינג משחימים.
  7. מפזרים מעל למאפה אבקת סוכר ומגישים חם.
ברד פודינג 2
ברד פודינג, צילום: שאטרסטוק
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות