חומוס עדשים כתומות

חומוס סופר בריא מעדשים כתומות - עשיר בחלבון, עם מרקם חלק, כזה שלא תרצו להפסיק לנגב עם פיתה. מומלץ להגיש עם שמן זית ופטרוזיליה
חומוס סופר בריא מעדשים כתומות - עשיר בחלבון, עם מרקם חלק, כזה שלא תרצו להפסיק לנגב עם פיתה. מומלץ להגיש עם שמן זית ופטרוזיליה
  • חיה טבואדה
  • 139 צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    530
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 530.3 קק״ל 2121.2 קק״ל
    פחמימות 67.2 גרם 268.8 גרם
    שומן 18.4 גרם 73.6 גרם
    נתרן 391.5 מ״ג 1566.2 מ״ג
    חלבון 27.9 גרם 111.4 גרם
    סיבים תזונתיים 13.0 גרם 51.9 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.7 מ״ג 150.9 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 116.0 מ״ג 464.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    530
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 530.3 קק״ל 2121.2 קק״ל
    פחמימות 67.2 גרם 268.8 גרם
    שומן 18.4 גרם 73.6 גרם
    נתרן 391.5 מ״ג 1566.2 מ״ג
    חלבון 27.9 גרם 111.4 גרם
    סיבים תזונתיים 13.0 גרם 51.9 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.7 מ״ג 150.9 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 116.0 מ״ג 464.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

חומוס עדשים כתומות

הגשה


אופן הכנה

  1. שוטפים את העדשים במים, מסננים ומניחים בתוך סיר.
  2. ממלאים את הסיר במים עד לכיסוי של העדשים ומבשלים 15 דקות או עד שהעדשים התרככו לחלוטין.
  3. מניחים את העדשים המבושלות במעבד מזון ומוסיפים את כל שאר הרכיבים - מיץ לימון, שום, תיבול וטחינה. טוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק.
  4. טועמים ומתקנים את התיבול.
  5. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם שמן זית ופטרוזיליה קצוצה מעל.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות