פתיתים בולונז ב-5 דקות הכנה

למה או או אם אפשר גם וגם? פתיתים בולונז ב-5 דקות הכנה בלבד ויש לכם ארוחה משביעה, טעימה, מנחמת ופשוט מושלמת. בתאבון
למה או או אם אפשר גם וגם? פתיתים בולונז ב-5 דקות הכנה בלבד ויש לכם ארוחה משביעה, טעימה, מנחמת ופשוט מושלמת. בתאבון
  • חיה טבואדה
  • 2K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    394
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 394.3 קק״ל 1577.2 קק״ל
    פחמימות 35.9 גרם 143.5 גרם
    שומן 17.7 גרם 70.6 גרם
    נתרן 739.6 מ״ג 2958.3 מ״ג
    חלבון 21.2 גרם 84.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.3 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 16.3 גרם
    כולסטרול 56.9 מ״ג 227.5 מ״ג
    סידן 18.2 מ״ג 72.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 223.8 מ״ג 895.2 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 16.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    394
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 394.3 קק״ל 1577.2 קק״ל
    פחמימות 35.9 גרם 143.5 גרם
    שומן 17.7 גרם 70.6 גרם
    נתרן 739.6 מ״ג 2958.3 מ״ג
    חלבון 21.2 גרם 84.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.3 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 16.3 גרם
    כולסטרול 56.9 מ״ג 227.5 מ״ג
    סידן 18.2 מ״ג 72.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 223.8 מ״ג 895.2 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 16.1 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר רחב מחממים שמן זית ומטגנים את הבשר יחד עם הבצל.
  2. מוסיפים רוטב עגבניות, מים, פתיתים ותבלינים ומערבבים היטב.
  3. מבשלים על להבה גבוהה עד רתיחה.
  4. מנמיכים את הלהבה ללהבה נמוכה ומבשלים למשך כ-15 דקות או עד שהפתיתים רכים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (5)

    Avatar

      Avatar
      מירי

      15 דק’ בישול מספיקות לבשר להתבשל לגמרי?

        Avatar
        מאיה הבלין

        הי מירי,
        בשלב הראשון מטגנים את הבשר עד שהוא משחים מעט, אח”כ מבשלים כמו שכתוב בהוראות ההכנה, וזה מספיק להתבשל.

      Avatar
      גילה

      בהוראות. כתוב ציר בשר – מה זה? זה לא כתוב בחומרים

        Avatar
        מאיה הבלין

        הי גילה, זו טעות. תוקן גם בהוראות ההכנה. תודה

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות