חמוצים סיניים ממש כמו במסעדות של ישראל אהרוני
תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים חמוצים סיניים משגעים ממבחר ירקות. פשוט מכינים את נוזל ההחמצה, בוחרים ירקות שאוהבים ושומרים בצנצנת במקרר
תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים חמוצים סיניים משגעים ממבחר ירקות. פשוט מכינים את נוזל ההחמצה, בוחרים ירקות שאוהבים ושומרים בצנצנת במקרר
- ישראל אהרוני
- 230 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1113.1 קק״ל 1113.1 קק״לפחמימות 230.6 גרם 230.6 גרםשומן 0.2 גרם 0.2 גרםנתרן 3319.0 מ״ג 3319.0 מ״גחלבון 4.1 גרם 4.1 גרםסיבים תזונתיים 16.1 גרם 16.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 163.8 מ״ג 163.8 מ״גברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 2290.0 מ״ג 2290.0 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות1113
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1113.1 קק״ל 1113.1 קק״לפחמימות 230.6 גרם 230.6 גרםשומן 0.2 גרם 0.2 גרםנתרן 3319.0 מ״ג 3319.0 מ״גחלבון 4.1 גרם 4.1 גרםסיבים תזונתיים 16.1 גרם 16.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 163.8 מ״ג 163.8 מ״גברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 2290.0 מ״ג 2290.0 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 1113 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
ירקות
-
2 גזרים בינוניים
-
2 מלפפונים בינוניים
-
2 צנון בינוניים
-
2 פלפלים אדומים בינוניים
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטן
אופן הכנה
- קולפים את הגזרים.
- חותכים את הגזרים, המלפפונים, הצנונים והגמבה לקוביות בגודל 1 ו-1/2 ס”מ, אפשר להשתמש בקוצץ ירקות, פורסים את הפלפל החריף.
- מבשלים את חומרי השימור בסיר, עד שהסוכר נמס.
- מכבים, מצננים ויוצקים על הירקות בקערה גדולה.
- מקררים ושומרים בצנצנת אטומה.
- החמוצים מוכנים אחרי 3 ימים.
אופן הכנה
- קולפים את הגזרים.
- חותכים את הגזרים, המלפפונים, הצנונים והגמבה לקוביות בגודל 1 ו-1/2 ס”מ, אפשר להשתמש בקוצץ ירקות, פורסים את הפלפל החריף.
- מבשלים את חומרי השימור בסיר, עד שהסוכר נמס.
- מכבים, מצננים ויוצקים על הירקות בקערה גדולה.
- מקררים ושומרים בצנצנת אטומה.
- החמוצים מוכנים אחרי 3 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)