פשטידת ברוקולי מהירה – ארוחת ערב לכל המשפחה

הימים חמימים אבל בערבים מתחיל להתקרר ובא לנו משהו חם ומנחם. הכינו למשפחה לארוחת הערב פשטידת ברוקולי מהירה ונהדרת עם מצרכים שיש לכל אחד במקרר
הימים חמימים אבל בערבים מתחיל להתקרר ובא לנו משהו חם ומנחם. הכינו למשפחה לארוחת הערב פשטידת ברוקולי מהירה ונהדרת עם מצרכים שיש לכל אחד במקרר
  • נעמה פלד
  • 105K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    327
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 326.5 קק״ל 1306.1 קק״ל
    פחמימות 22.1 גרם 88.5 גרם
    שומן 20.2 גרם 80.7 גרם
    נתרן 759.2 מ״ג 3036.8 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 56.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 24.7 גרם
    כולסטרול 105.7 מ״ג 422.9 מ״ג
    סידן 69.8 מ״ג 279.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 130.1 מ״ג 520.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    327
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 326.5 קק״ל 1306.1 קק״ל
    פחמימות 22.1 גרם 88.5 גרם
    שומן 20.2 גרם 80.7 גרם
    נתרן 759.2 מ״ג 3036.8 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 56.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 24.7 גרם
    כולסטרול 105.7 מ״ג 422.9 מ״ג
    סידן 69.8 מ״ג 279.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 130.1 מ״ג 520.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור

פשטידת ברוקולי מהירה וכל כך טעימה, אם אין לכם את כל המצרכים להכנת המתכון, לכו לשכנה, לה בטוח יש הכל!

מצרכים

מצרכים


plus minus

לפשטידת הברוקולי:

לציפוי:


אופן הכנה

  1. מפשירים את הברוקולי הקפוא בקערה עם מים רותחים. משהים ל-4 דקות ומסננים מיד.
  2. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  3. בקערה מערבבים את כל חומרי הפשטידה.
  4. משמנים תבנית עגולה או אובלית ושופכים את בלילת הפשטידה.
  5. זורים מעל את חומרי הציפוי ומכניסים לתנור ל-30 דקות.

    פשטידת ברוקולי פשוטה בפחות מ-10 דקות הכנה!
    פשטידת ברוקולי פשוטה בפחות מ-10 דקות הכנה!

    הערות

    • את הברוקולי ניתן להחליף בכל ירק אחר שאוהבים. כרובית, פטריות, קישואים... הכל הולך.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות