טארט בצלים וגבינת עיזים: בין טארט טאטן לקיש מלוח בקלות

מאפה נהדר של ניגודים: בצל מקורמל מתוק עם גבינה מלוחה, בצק פריך מתפצפץ עם רכות של גבינה ובצלים. מנה מענגת להניח בגאווה במרכז השולחן
מאפה נהדר של ניגודים: בצל מקורמל מתוק עם גבינה מלוחה, בצק פריך מתפצפץ עם רכות של גבינה ובצלים. מנה מענגת להניח בגאווה במרכז השולחן
  • נעמה רן
  • 66 צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    406
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 406.1 קק״ל 4873.3 קק״ל
    פחמימות 36.6 גרם 439.3 גרם
    שומן 25.0 גרם 300.2 גרם
    נתרן 152.1 מ״ג 1825.2 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 103.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 12.9 גרם 154.8 גרם
    כולסטרול 13.2 מ״ג 158.0 מ״ג
    סידן 7.9 מ״ג 94.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 48.1 מ״ג 577.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    406
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 406.1 קק״ל 4873.3 קק״ל
    פחמימות 36.6 גרם 439.3 גרם
    שומן 25.0 גרם 300.2 גרם
    נתרן 152.1 מ״ג 1825.2 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 103.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 12.9 גרם 154.8 גרם
    כולסטרול 13.2 מ״ג 158.0 מ״ג
    סידן 7.9 מ״ג 94.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 48.1 מ״ג 577.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

מה עוד צריך? טארט מלוח שמשלב בצק, בצלים מתוקים וחרוכים, גבינת עיזים או איזה שאוהבים, תבלינים ותנור שהופך את כולם ליצירת מופת מושלמת לחג! אם עוד לא נסגרתם על התפריט לחג, זה מתכון שחובה להוסיף

ארוחה חגיגית
נעמה רן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

בצלים מקורמלים

הברשה


אופן הכנה

  1. מקרמלים את הבצלים: מחממים שמן במחבת גדולה ועמוקה, מוסיפים את הבצלים ומטגנים על להבה בינונית כ 15 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם עד שהבצלים מתרככים.
  2. מגבירים להבה, מוסיפים מלח, פלפל וחומץ בלסמי ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות עד שהנוזלים מתאדים.
  3. מנמיכים ללהבה בינונית, מוסיפים דבש ומטגנים תוך כדי ערבוב מידי פעם, 10 דקות נוספות עד שהבצל שחום ורך והנוזלים התאדו ומצננים מעט.
  4. מרכיבים: מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  5. חוצים את יריעת הבצק ומניחים את שני החצאים בתבנית על נייר האפייה, בעזרת סכין חדה חורצים (לא עד הסוף. עד אמצע עובי הבצק) מלבן פנימי במרחק 2 ס”מ משולי הבצק.
  6. מניחים את הבצלים המקורמלים על הריבוע הפנימי של הבצק, עליהם מניחים עיגולי גבינה, תימין ופלפל שחור. מברישים בביצה את שולי הבצק.
  7. אופים ומגישים: אופים במשך 25-30 דקות עד ששולי ותחתית הבצק משחימים. מפזרים עלי בייבי או ארוגולה מגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות