לא צריך לבחור! לזניה על בסיס ספגטי
לזניה שילדים אוהבים מספגטי קלאסי! לזניה המורכבת משכבות של ספגטי, רוטב עגבניות, גבינות ובזיליקום, בהכנה פשוטה וקצרה שמתאימה בול לארוחת צהריים או ערב משפחתית
לזניה שילדים אוהבים מספגטי קלאסי! לזניה המורכבת משכבות של ספגטי, רוטב עגבניות, גבינות ובזיליקום, בהכנה פשוטה וקצרה שמתאימה בול לארוחת צהריים או ערב משפחתית
- מערכת Foody
- 150 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 517.1 קק״ל 4136.4 קק״לפחמימות 33.6 גרם 268.4 גרםשומן 31.6 גרם 252.6 גרםנתרן 1112.4 מ״ג 8898.9 מ״גחלבון 30.1 גרם 240.5 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 25.8 גרםשומן רווי 17.1 גרם 136.7 גרםכולסטרול 189.7 מ״ג 1517.2 מ״גסידן 487.7 מ״ג 3902.0 מ״גברזל 2.8 מ״ג 22.5 מ״גאשלגן 600.1 מ״ג 4800.8 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 19.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות517
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 517.1 קק״ל 4136.4 קק״לפחמימות 33.6 גרם 268.4 גרםשומן 31.6 גרם 252.6 גרםנתרן 1112.4 מ״ג 8898.9 מ״גחלבון 30.1 גרם 240.5 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 25.8 גרםשומן רווי 17.1 גרם 136.7 גרםכולסטרול 189.7 מ״ג 1517.2 מ״גסידן 487.7 מ״ג 3902.0 מ״גברזל 2.8 מ״ג 22.5 מ״גאשלגן 600.1 מ״ג 4800.8 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 19.5 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 517 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
ספגטי
-
1 חבילה פסטה ספגטי
רוטב עגבניות וגבינות
-
2 קופסאות שימורים עגבניות חתוכות לקוביות
-
1 קופסה רסק עגבניות
-
2 גביעי קוטג’5%, 500 גרם
-
250 גרם גבינת קשקבלמגוררת. או גבינת מוצרלה
-
2 ביצים L
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 קורט אגוז מוסקטלא חובה
ציפוי
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%250 מ"ל
-
1 ביצה L
-
100 גרם גבינת פרמזןמגוררת דק
הגשה
-
1 חופן בזיליקום
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, עד שהיא כמעט מוכנה (אל דנטה). מסננים.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים בקערה גדולה את שימורי העגבניות (שומרים 3 כפות בצד), הרסק, הקוטג’, הקשקבל והביצים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים שוב.
- בקערה נפרדת טורפים את השמנת המתוקה עם הביצה.
- מרכיבים את הלזניה: יוצקים לתחתית התבנית את 3 הכפות של העגבניות ששמרנו בצד ומפזרים באופן אחיד. מסדרים מעל שכבה אחידה של הספגטי. יוצקים מעל 1/3 של רוטב העגבניות והגבינות. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.
- יוצקים את הציפוי מעל שכבת רוטב העגבניות האחרונה, מפזרים בנדיבות את הפרמזן ואופים כ-30 דקות, או עד שהלזניה מזהיבה.
- מפזרים מעל את עלי הבזיליקום ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, עד שהיא כמעט מוכנה (אל דנטה). מסננים.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים בקערה גדולה את שימורי העגבניות (שומרים 3 כפות בצד), הרסק, הקוטג’, הקשקבל והביצים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים שוב.
- בקערה נפרדת טורפים את השמנת המתוקה עם הביצה.
- מרכיבים את הלזניה: יוצקים לתחתית התבנית את 3 הכפות של העגבניות ששמרנו בצד ומפזרים באופן אחיד. מסדרים מעל שכבה אחידה של הספגטי. יוצקים מעל 1/3 של רוטב העגבניות והגבינות. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.
- יוצקים את הציפוי מעל שכבת רוטב העגבניות האחרונה, מפזרים בנדיבות את הפרמזן ואופים כ-30 דקות, או עד שהלזניה מזהיבה.
- מפזרים מעל את עלי הבזיליקום ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)