מה דעתכם על קרם ברולה פרווה בטעם מטורף?

קבלו מתכון של קרם ברולה פרווה בטעם חלומי עם וניל ושכבת קרמל קריספית מענגת. בלי מוצרי חלב בכלל! כי הגיע הזמן לקינוח שווה שיהיה גם פרווה
קבלו מתכון של קרם ברולה פרווה בטעם חלומי עם וניל ושכבת קרמל קריספית מענגת. בלי מוצרי חלב בכלל! כי הגיע הזמן לקינוח שווה שיהיה גם פרווה
  • מערכת Foody
  • 23K צפיות
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    143
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.6 קק״ל 1141.1 קק״ל
    פחמימות 25.5 גרם 204.1 גרם
    שומן 3.8 גרם 30.2 גרם
    נתרן 7.1 מ״ג 56.7 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 18.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 10.9 גרם
    כולסטרול 154.6 מ״ג 1236.9 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 149.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 16.0 מ״ג 128.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    143
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.6 קק״ל 1141.1 קק״ל
    פחמימות 25.5 גרם 204.1 גרם
    שומן 3.8 גרם 30.2 גרם
    נתרן 7.1 מ״ג 56.7 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 18.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 10.9 גרם
    כולסטרול 154.6 מ״ג 1236.9 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 149.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 16.0 מ״ג 128.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור

קרם ברולה הוא קינוח צרפתי מפורסם שכולל קרם וניל מעודן ומעליו קרמל מתפצח, הוא אחד האהובים ביותר, ובצדק! והפעם – קבלו קרם ברולה פרווה, בלי מוצרי חלב בכלל.

קינוחים אישיים
מערכת Foody
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 150 מעלות.
  2. מניחים 8 כלים אישיים של קרם ברולה בתוך תבנית עמוקה.
  3. ממלאים את התבנית הגדולה במים חמים עד חצי מגובה כלי הברולה.
  4. מכניסים לסיר את הסויה לבישול, רבע כוס סוכר והווניל, ומביאים לרתיחה. מערבבים תוך כדי עד שהסוכר נמס.
  5. טורפים בקערה את החלמונים ורבע כוס הסוכר הנותרת.
  6. יוצקים את הסויה החמה בזילוף איטי לקערת החלמונים תוך כדי טריפה מתמדת.
  7. מעבירים את התערובת דרך מסננת.
  8. יוצקים את הבלילה המסוננת לתוך הכלים האישיים שבתבנית.

    קרם ברולה פרווה 6
    מפזרים על פני הקרם שכבה אחידה של סוכר

  9. אופים את הקרם במשך 35-45 דקות עד שהוא מתייצב בשוליים ועדיין קצת רך במרכז.
  10. מוציאים מהתנור, מצננים מחוץ למקרר לטמפרטורת החדר.
  11. מעבירים לקירור של לפחות שעתיים עד שהקרם יציב לגמרי.
  12. לפני הגשה מפזרים על פני הקרם שכבה אחידה של סוכר ושורפים בעזרת מבער עד שהוא מתקרמל.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      עפרה ר.

      בחומרים כתבתם שמנת צמחית ובהכנה מדובר על סויה. התכוונתם לשמנת הצמחית?

        Avatar
        מאיה הבלין

        כן זו הכוונה

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות