כתף טלה עם תפו”א ואורז בתבנית אחת

קובי אדרי מכין לנו ארוחת חג בסיר אחד, כתף טלה חגיגית יחד עם תוספת של אורז שמתבשל בנוזלים של הבשר. מנה מטורפת!
קובי אדרי מכין לנו ארוחת חג בסיר אחד, כתף טלה חגיגית יחד עם תוספת של אורז שמתבשל בנוזלים של הבשר. מנה מטורפת!
  • קובי אדרי
  • 94 צפיות
  • מרכיבים
    25
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-55 דק׳
  • קלוריות
    12202
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 12202.1 קק״ל 12202.1 קק״ל
    פחמימות 589.1 גרם 589.1 גרם
    שומן 675.6 גרם 675.6 גרם
    נתרן 15461.0 מ״ג 15461.0 מ״ג
    חלבון 824.4 גרם 824.4 גרם
    סיבים תזונתיים 11.9 גרם 11.9 גרם
    שומן רווי 258.9 גרם 258.9 גרם
    כולסטרול 3141.0 מ״ג 3141.0 מ״ג
    סידן 914.7 מ״ג 914.7 מ״ג
    ברזל 64.3 מ״ג 64.3 מ״ג
    אשלגן 11726.4 מ״ג 11726.4 מ״ג
    אבץ 181.7 מ״ג 181.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    25
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-55 דק׳
  • קלוריות
    12202
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 12202.1 קק״ל 12202.1 קק״ל
    פחמימות 589.1 גרם 589.1 גרם
    שומן 675.6 גרם 675.6 גרם
    נתרן 15461.0 מ״ג 15461.0 מ״ג
    חלבון 824.4 גרם 824.4 גרם
    סיבים תזונתיים 11.9 גרם 11.9 גרם
    שומן רווי 258.9 גרם 258.9 גרם
    כולסטרול 3141.0 מ״ג 3141.0 מ״ג
    סידן 914.7 מ״ג 914.7 מ״ג
    ברזל 64.3 מ״ג 64.3 מ״ג
    אשלגן 11726.4 מ״ג 11726.4 מ״ג
    אבץ 181.7 מ״ג 181.7 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה

תערובת בשר ואורז


אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה.
  2. מכינים את תערובת הבשר והאורז: בקערה נוספת מערבבים את האורז, הבשר הטחון, שמן הזית, המלח והפלפל לאיחוד.
  3. שמים בתבנית גדולה נייר אפייה ומניחים עליו את תערובת הבשר והאורז.
  4. שמים מעל את כתף הטלה, תפוחי האדמה והבצלים.
  5. שופכים את המרינדה ומערבבים כך שגם תפוחי האדמה וגם הטלה יקבלו את הטעמים.
  6. מניחים את 2 ראשי השום והרוזמרין ומוסיפים 5 כוסות מים רותחים לתבנית.
  7. מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל220 מעלות ל40 דקות ואז מנמיכים ל160 מעלות לעוד 3 שעות (אפשר גם לשים 150 מעלות עד הערב). בתאבון וחג שמח.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות