מרימה לכם: טירמיסו ללא ביצים
מתכון פשוט וקל הכנה לקינוח האיטלקי הקלאסי: טירמיסו ללא ביצים. קינוח שכבות של בישקוטים טבולים בסירופ קפה, מלית עשירה של קרם מסרפונה ועיטור של אבקת קקאו
מתכון פשוט וקל הכנה לקינוח האיטלקי הקלאסי: טירמיסו ללא ביצים. קינוח שכבות של בישקוטים טבולים בסירופ קפה, מלית עשירה של קרם מסרפונה ועיטור של אבקת קקאו
- מערכת Foody
- 165 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2198.8 קק״ל 2198.8 קק״לפחמימות 81.6 גרם 81.6 גרםשומן 198.5 גרם 198.5 גרםנתרן 81.3 מ״ג 81.3 מ״גחלבון 22.1 גרם 22.1 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 126.9 גרם 126.9 גרםכולסטרול 585.0 מ״ג 585.0 מ״גסידן 384.8 מ״ג 384.8 מ״גברזל 3.5 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 690.2 מ״ג 690.2 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 5 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות2199
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2198.8 קק״ל 2198.8 קק״לפחמימות 81.6 גרם 81.6 גרםשומן 198.5 גרם 198.5 גרםנתרן 81.3 מ״ג 81.3 מ״גחלבון 22.1 גרם 22.1 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 126.9 גרם 126.9 גרםכולסטרול 585.0 מ״ג 585.0 מ״גסידן 384.8 מ״ג 384.8 מ״גברזל 3.5 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 690.2 מ״ג 690.2 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 5 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 2199 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
שכבות בישקוטי בסירופ קפה
-
1/2 כוס אספרסואו קפה נמס חזק
-
2 כפות יין אדום מתוק
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 חבילה בישקוטי
קרם מסקרפונה
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
3 כפות סוכר לבן
-
1גביע או 250 גרם גבינת מסקרפונה
-
1/2 כף ליקר אמרטו
עיטור
-
3 כפות אבקת קקאו
אופן הכנה
- מכינים סירופ קפה: מערבבים בקערה קפה מוכן, יין, וסוכר עד איחוד. מעבירים לצלחת עמוקה.
- מכינים קרם מסקרפונה: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים מסקרפונה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה ואחידה ללא גושים. מוסיפים את האמרטו ומערבבים היטב.
- מרכיבים את הקינוח: טובלים כל בישקוטי לכמה שניות בתערובת הקפה ומניחים בתבנית. יוצרים שכבה ראשונה צפופה של בישקוטי טבולים בקפה בתחתית התבנית.
- מורחים מחצית מכמות הקרם על הבישקוטי. חוזרים על פעולת הטבילה והסידור של הבישקוטי ליצירת “קומה שנייה” (בקומה זו הבישקוטי לא צריכים להיות לגמרי צפופים, משאירים רווח של אצבע ביניהם).
- מורחים את הקרם בשנית מעל שכבת הבישקוטי השנייה. עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 5 שעות להתייצבות.
- מקשטים את המנה: מפזרים על הטירמיסו את אבקת הקקאו בעזרת מסננת דקה ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים סירופ קפה: מערבבים בקערה קפה מוכן, יין, וסוכר עד איחוד. מעבירים לצלחת עמוקה.
- מכינים קרם מסקרפונה: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים מסקרפונה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה ואחידה ללא גושים. מוסיפים את האמרטו ומערבבים היטב.
- מרכיבים את הקינוח: טובלים כל בישקוטי לכמה שניות בתערובת הקפה ומניחים בתבנית. יוצרים שכבה ראשונה צפופה של בישקוטי טבולים בקפה בתחתית התבנית.
- מורחים מחצית מכמות הקרם על הבישקוטי. חוזרים על פעולת הטבילה והסידור של הבישקוטי ליצירת “קומה שנייה” (בקומה זו הבישקוטי לא צריכים להיות לגמרי צפופים, משאירים רווח של אצבע ביניהם).
- מורחים את הקרם בשנית מעל שכבת הבישקוטי השנייה. עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 5 שעות להתייצבות.
- מקשטים את המנה: מפזרים על הטירמיסו את אבקת הקקאו בעזרת מסננת דקה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)