משולשי אגרול מדפי אורז בתנור

לקחנו אגרול ושינינו קצת למתכון אחר טעים ונפלא - אגרול מדפי אורז במילוי ירקות ורוטב מתקתק שאופים בתנור וזוללים עם רוטב צ'ילי מתוק
לקחנו אגרול ושינינו קצת למתכון אחר טעים ונפלא - אגרול מדפי אורז במילוי ירקות ורוטב מתקתק שאופים בתנור וזוללים עם רוטב צ'ילי מתוק
  • רחלי קרוט
  • 1K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    79
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 78.9 קק״ל 946.7 קק״ל
    פחמימות 7.9 גרם 95.0 גרם
    שומן 3.4 גרם 40.6 גרם
    נתרן 188.4 מ״ג 2261.1 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 37.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 30.8 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 7.8 גרם
    כולסטרול 49.2 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 44.6 מ״ג 535.4 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 243.1 מ״ג 2917.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    79
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 78.9 קק״ל 946.7 קק״ל
    פחמימות 7.9 גרם 95.0 גרם
    שומן 3.4 גרם 40.6 גרם
    נתרן 188.4 מ״ג 2261.1 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 37.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 30.8 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 7.8 גרם
    כולסטרול 49.2 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 44.6 מ״ג 535.4 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 243.1 מ״ג 2917.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
אוכל אסיאתי
רחלי קרוט
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות ומניחים נייר אפייה על תבנית התנור.
  2. חותכים את הגזר לרצועות דקות בעזרת קולפן ג’וליינים או מנדולינה או סכין. פורסים את הכרוב והבצל דק דק.
  3. מערבבים את כל הירקות ומוסיפים שמן שומשום, סילאן ומלח. מערבבים.
  4. בתבנית מרובעת, שמתאימה בגודלה לדפי אורז, שמים ביצים, סילאן, פטרוזיליה ומים וטורפים היטב.
  5. טובלים דף אורז מ-2 הצדדים בבלילה ונפטרים מעודפים.
  6. מניחים את דף האורז על קרש חיתוך וחותכים באמצע.
  7. מניחים כף מהמילוי בתחתית פס דף האורז ומקפלים למשולש. אפשר כמובן לגלגל גם לרולדה בדומה לאגרול (אם מכינים כמו אגרול אין צורך לסגור בצדדים).
  8. משמנים בעזרת תרסיס שמן או בעזרת מברשת ושמן ומניחים על נייר האפייה שמונח על תבנית התנור.
  9. אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד הזהבה יפה ממש.
  10. אוכלים מיד כשזה חם ויצא מהתנור. מגישים עם רוטב צ’ילי מתוק.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות