חזה עוף מוקפץ בטמפורה, חמוץ-מתוק וטעים בטירוף!

יונית צוקרמן מכינה אוכל אסייתי והיום היא מפנקת במתכון מושלם לחזה עוף מוקפץ בטמפורה שנותנת מעטפת קראנצ'ית לעוף העסיסי לצד רוטב מתקתק וטעים
יונית צוקרמן מכינה אוכל אסייתי והיום היא מפנקת במתכון מושלם לחזה עוף מוקפץ בטמפורה שנותנת מעטפת קראנצ'ית לעוף העסיסי לצד רוטב מתקתק וטעים
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
  • 114K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    591
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 590.6 קק״ל 2362.2 קק״ל
    פחמימות 71.0 גרם 284.1 גרם
    שומן 12.5 גרם 49.9 גרם
    נתרן 1589.4 מ״ג 6357.4 מ״ג
    חלבון 47.5 גרם 189.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 12.3 גרם
    כולסטרול 221.6 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 72.3 מ״ג 289.2 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 327.5 מ״ג 1310.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    591
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 590.6 קק״ל 2362.2 קק״ל
    פחמימות 71.0 גרם 284.1 גרם
    שומן 12.5 גרם 49.9 גרם
    נתרן 1589.4 מ״ג 6357.4 מ״ג
    חלבון 47.5 גרם 189.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 12.3 גרם
    כולסטרול 221.6 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 72.3 מ״ג 289.2 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 327.5 מ״ג 1310.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

  • מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, חתוך לקוביות/רצועות

רוטב


אופן הכנה

  1. חותכים את חזה העוף לקוביות או לרצועות.
  2. מכינים את הבלילה מעטפת העוף: בקערה מערבבים את כל חומרי הבלילה היטב עד לקבל תערובת אחידה - הבלילה צריכה להיות במרקם של בלילת פנקייק אבל בצמיגות טיפה יותר סמיכה.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהשמן חם מאוד, טובלים את חזה העוף בבלילה ומטגנים להזהבה - גם אם יוצאים לכם “שוונצים” מהבלילה, לא לדאוג זה הכי טעים כי הם הופכים להיות קראנצ’ים.
  4. שופכים את השמן (אין צורך להחליף מחבת), מנגבים עם נייר סופג ומוסיפים כף שמן.
  5. מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב למחבת, ומערבבים 2-3 דק’.
  6. מוסיפים את חזה העוף המטוגן ומקפיצים כ-2 דק’ עד שהרוטב מצפה היטב את כל העוף, אפשר בשלב הזה להוסיף גם מעט מיץ לימון.
  7. מומלץ לפזר שומשום לבן לפני ההגשה.
  8. מגישים עם אורז לבן.
    עוד מתכונים של מוקפץ שאתם חייבים להכין:

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות