קובי אדרי מציג: פלאפל במילוי בשר

יש יותר ישראלי ממנה יפה של פלאפל? ומה אם בתוך קציצות הפלאפל יש גם בשר? פלאפל בהפתעה במילוי בשר עם טריק לגלגול הכדורים שלא תוכלו להפסיק לאכול
יש יותר ישראלי ממנה יפה של פלאפל? ומה אם בתוך קציצות הפלאפל יש גם בשר? פלאפל בהפתעה במילוי בשר עם טריק לגלגול הכדורים שלא תוכלו להפסיק לאכול
  • קובי אדרי
  • 2K צפיות
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 13 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    166
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 165.9 קק״ל 2487.9 קק״ל
    פחמימות 11.2 גרם 167.8 גרם
    שומן 9.2 גרם 137.7 גרם
    נתרן 440.7 מ״ג 6610.4 מ״ג
    חלבון 10.4 גרם 155.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 15.7 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 32.9 גרם
    כולסטרול 30.3 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 26.7 מ״ג 400.1 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 29.1 מ״ג
    אשלגן 188.9 מ״ג 2833.2 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 37.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 13 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    166
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 165.9 קק״ל 2487.9 קק״ל
    פחמימות 11.2 גרם 167.8 גרם
    שומן 9.2 גרם 137.7 גרם
    נתרן 440.7 מ״ג 6610.4 מ״ג
    חלבון 10.4 גרם 155.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 15.7 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 32.9 גרם
    כולסטרול 30.3 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 26.7 מ״ג 400.1 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 29.1 מ״ג
    אשלגן 188.9 מ״ג 2833.2 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 37.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

פלאפל

בשר


אופן הכנה

  1. מכינים את תערובת הפלאפל: משרים חצי קילוגרם גרגירי חומוס ל12 עד 24 שעות.
  2. שוטפים היטב מהמים ושמים במעבד מזון או במטחנת בשר, מוסיפים חופן כוסברה, חופן פטרוזיליה, בצל ושיני שום וטוחנים היטב.
  3. מעבירים לקערה, מוסיפים כפית מלח, כפית כמון, כפית כוסברה יבשה, כפית אבקת סודה, כוס של מים קרים וכוס קמח, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מכינים את תערובת הבשר: מטגנים במחבת את הבצלים הקצוצים עם שמן זית, מוסיפים חצי קילוגרם בשר טחון וקוצצים ומטגנים היטב. טיפ - אפשר לשים את הבשר בין שני ניירות אפייה ולמעוך, זה עוזר לפורר אותו מהר כך שלא יוצאים גושים גדולים.
  5. מתבלים עם כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית כמון וכפית ראס אל חנות מערבבים כ-10 דקות, מוסיפים צנוברים קלויים.
  6. מסננים מנוזלים ונותנים לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.
  7. מכסים את שתי קערות התערובת גם של הבשר וגם של הפאלפל עם כיסוי ניילון ומכניסים למקרר ל-20 דקות.
  8. מרכיבים את המנה: לוקחים קערית קטנה או תבנית שקעים ושמים ניילון נצמד, לוקחים עם כף מעט ממלית הפלאפל, שמים בקערה ועושים מעין חור, שמים חופן מהבשר, עוד חצי מתערובת הפלאפל וסוגרים עם הניילון למעין כדור.
  9. מחממים שמן עמוק ל-170 מעלות ומטגנים את הפלאפלים עד שהם מקבלים צבע שחום ויפה.
  10. מגישים עם כל מה שאוהבים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות