-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 197.9 קק״ל 6925.5 קק״לפחמימות 22.2 גרם 777.9 גרםשומן 8.0 גרם 281.1 גרםנתרן 83.3 מ״ג 2914.7 מ״גחלבון 2.6 גרם 89.7 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 18.6 גרםשומן רווי 4.1 גרם 141.8 גרםכולסטרול 32.5 מ״ג 1137.3 מ״גסידן 19.6 מ״ג 686.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 46.1 מ״ג 1614.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 8.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות198
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 197.9 קק״ל 6925.5 קק״לפחמימות 22.2 גרם 777.9 גרםשומן 8.0 גרם 281.1 גרםנתרן 83.3 מ״ג 2914.7 מ״גחלבון 2.6 גרם 89.7 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 18.6 גרםשומן רווי 4.1 גרם 141.8 גרםכולסטרול 32.5 מ״ג 1137.3 מ״גסידן 19.6 מ״ג 686.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 46.1 מ״ג 1614.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 8.3 מ״גסגור
מרכיבים 14 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 198 | כמות מנות 35 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מילוי אוזני המן
-
4 כפות ממרח שוקולד אגוזיםאו כל ממרח אחר שאוהבים
עוגיות ריבה
-
4 כפות ריבת תותחלקה ללא חתיכות פרי
מילוי אלפחורס
-
4 כפות ריבת חלב
-
1/2כוס או 50 גרם קוקוס טחון
הוראות הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מערבלים במיקסר עם וו גיטרה חמאה ואבקת סוכר עד להיווצרות תערובת אחידה וחלקה.
- ראשית מכניסים את הגלוקוזה, הביצה ותמצית הווניל וממשיכים לעבד במהירות בינונית.
- מוסיפים את הקמח, הקורנפלור והמלח וממשיכים לערבב עד שמתגבש בצק, ומיד מכבים את המיקסר.
- מחלקים את הבצק לארבעה חלקים.
- מרדדים כל בצק בין שני דפי נייר אפיה ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
- בינתיים מכינים את הרויאל אייסינג (זיגוג מאבקת סוכר): מערבבים היטב עם מטרפה את אבקת הסוכר והחלבון.
- מחלקים לקערות קטנות ומוסיפים צבע מאכל לפי הצורך.
- מעבירים את הרויאל אייסינג לשקית זילוף או שקית זיפר ושומרים עד שהעוגיות יהיו מוכנות.
- מעבירים את שאר המילויים (שוקולד, ריבת תות, ריבת חלב) ומעבירים אותן לשקיות זילוף או זיפר.
- מוציאים את הבצקים מהמקפיא, כל פעם את הבצק שרוצים לעבוד איתו.
- אוזני המן: קורצים עיגולים בעזרת קורצן עגול. גוזרים את קצה שקית הזיפר ומזלפים מילוי במרכז העיגול. מחכים מעט שהבצק יתרכך ומקפלים לצורת אוזן המן (משולש).
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 12 דקות .
- עוגיות ריבה: קורצים בעזרת חותכן בצורת פרח ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ובחצי מכמות העוגיות קורצים חור במרכז הפרח.
- אופים 12 דקות ולאחר האפייה מצננים מעט את העוגיות.
- גוזרים את קצה שקית הזילוף ומזלפים מעט במרכז כל פרח. את הפרחים עם החור מפדרים באבקת סוכר ומניחים מעל כל עוגייה עם ריבה.
- עוגיות אלפחורס: קורצים עיגולים בעזרת קורצן עגול ואופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במשך 12 דקות.
- לאחר האפייה גוזרים את קצה השקית ומזלפים ריבת חלב. מצמידי כל 2 עוגיות לעוגיית סנדביץ’ אחת ומגלגלים מעט בקוקוס כך שהקוקוס נדבק למילוי שיוצא מצדי העוגייה.
- להכנת עוגיות רויאל אייסינג - קורצים עיגולים (או כל צורה אחרת שיש לכם) ואופים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה למשך 12 דקות.
- לאחר שהעוגיות מתקררות גוזרים את קצה השקית עם הרויאל אייסינג ומזלפים באיזו דוגמה וצורה שרוצים.
- משאירים את התבנית באזור יבש במטבח עד שהציפוי מתקשה ורק לאחר מכן מאחסנים בקופסא אטומה.
- עוטפים את שאריות הבצק במידה ונשארו בניילון נצמד ושומרים במקרר 5 ימים, או במקפיא עד חודשיים.
הוראות הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מערבלים במיקסר עם וו גיטרה חמאה ואבקת סוכר עד להיווצרות תערובת אחידה וחלקה.
- ראשית מכניסים את הגלוקוזה, הביצה ותמצית הווניל וממשיכים לעבד במהירות בינונית.
- מוסיפים את הקמח, הקורנפלור והמלח וממשיכים לערבב עד שמתגבש בצק, ומיד מכבים את המיקסר.
- מחלקים את הבצק לארבעה חלקים.
- מרדדים כל בצק בין שני דפי נייר אפיה ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
- בינתיים מכינים את הרויאל אייסינג (זיגוג מאבקת סוכר): מערבבים היטב עם מטרפה את אבקת הסוכר והחלבון.
- מחלקים לקערות קטנות ומוסיפים צבע מאכל לפי הצורך.
- מעבירים את הרויאל אייסינג לשקית זילוף או שקית זיפר ושומרים עד שהעוגיות יהיו מוכנות.
- מעבירים את שאר המילויים (שוקולד, ריבת תות, ריבת חלב) ומעבירים אותן לשקיות זילוף או זיפר.
- מוציאים את הבצקים מהמקפיא, כל פעם את הבצק שרוצים לעבוד איתו.
- אוזני המן: קורצים עיגולים בעזרת קורצן עגול. גוזרים את קצה שקית הזיפר ומזלפים מילוי במרכז העיגול. מחכים מעט שהבצק יתרכך ומקפלים לצורת אוזן המן (משולש).
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 12 דקות .
- עוגיות ריבה: קורצים בעזרת חותכן בצורת פרח ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ובחצי מכמות העוגיות קורצים חור במרכז הפרח.
- אופים 12 דקות ולאחר האפייה מצננים מעט את העוגיות.
- גוזרים את קצה שקית הזילוף ומזלפים מעט במרכז כל פרח. את הפרחים עם החור מפדרים באבקת סוכר ומניחים מעל כל עוגייה עם ריבה.
- עוגיות אלפחורס: קורצים עיגולים בעזרת קורצן עגול ואופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במשך 12 דקות.
- לאחר האפייה גוזרים את קצה השקית ומזלפים ריבת חלב. מצמידי כל 2 עוגיות לעוגיית סנדביץ’ אחת ומגלגלים מעט בקוקוס כך שהקוקוס נדבק למילוי שיוצא מצדי העוגייה.
- להכנת עוגיות רויאל אייסינג - קורצים עיגולים (או כל צורה אחרת שיש לכם) ואופים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה למשך 12 דקות.
- לאחר שהעוגיות מתקררות גוזרים את קצה השקית עם הרויאל אייסינג ומזלפים באיזו דוגמה וצורה שרוצים.
- משאירים את התבנית באזור יבש במטבח עד שהציפוי מתקשה ורק לאחר מכן מאחסנים בקופסא אטומה.
- עוטפים את שאריות הבצק במידה ונשארו בניילון נצמד ושומרים במקרר 5 ימים, או במקפיא עד חודשיים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)