אוזני המן זברה: למשלוח מנות יצירתי במיוחד

אוזני המן מבצק חצי חצי, שחלקו צבוע בקקאו ונותן מראה מרהיב וקל מאוד להכנה! נסו את המתכון ותשובו להכינו כל חג מחדש!
אוזני המן מבצק חצי חצי, שחלקו צבוע בקקאו ונותן מראה מרהיב וקל מאוד להכנה! נסו את המתכון ותשובו להכינו כל חג מחדש!
  • קרין גורן
  • 8K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    200
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 200.2 קק״ל 4404.3 קק״ל
    פחמימות 32.1 גרם 706.1 גרם
    שומן 8.2 גרם 181.2 גרם
    נתרן 47.2 מ״ג 1039.4 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 55.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 40.8 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 101.7 גרם
    כולסטרול 35.8 מ״ג 787.4 מ״ג
    סידן 16.5 מ״ג 362.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 134.9 מ״ג 2966.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    200
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 200.2 קק״ל 4404.3 קק״ל
    פחמימות 32.1 גרם 706.1 גרם
    שומן 8.2 גרם 181.2 גרם
    נתרן 47.2 מ״ג 1039.4 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 55.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 40.8 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 101.7 גרם
    כולסטרול 35.8 מ״ג 787.4 מ״ג
    סידן 16.5 מ״ג 362.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 134.9 מ״ג 2966.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור

אוזני המן שהתחפשו לזברה! הן יפות, טעימות, קלות להכנה וישדרגו את המראה של משלוח המנות שלכם.

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

תוספת לבצק חום

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצקים: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר במהירות נמוכה 2 דקות, עד לתערובת קרמית.
  2. מוסיפים וניל ומעבדים עוד חצי דקה.
  3. מוסיפים ביצה יחד עם רבע מכמות הקמח (פחות או יותר). מעבדים למשחה חלקה ואחידה.
  4. מוסיפים מלח ואת יתרת הקמח ומעבדים קצרות רק על שמתקבל בצק רך ואחיד.
  5. מחלקים לשני חלקים ומעבדים לתוך חצי מהבצק את הקקאו לקבלת בצק חום (הכי נוח במיקסר).
  6. עוטפים את הבצקים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  7. מעצבים ואופים: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  8. על נייר אפייה מקומח קלות מרדדים כל אחד מהבצקים לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
  9. מברישים במים ומניחים בצק על בצק, ומגלגלים יחד לרולדה. חותכים לפרוסות דקות ומחברים את הפרוסות יחד לבצק “זברה”.
  10. מרדדים מעט, קורצים לעיגולים וממלאים בכפית מלית. צובטים את הקצוות לאזני המן.
  11. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-180 מעלות כ-15 דקות, עד שהעוגיות יציבות למגע וזהובות.
  12. מצננים ושומרים בקופסה אטומה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות