סופגניות ביס קטנות ומושלמות לחנוכה

סופגניות ביס שהן ענן! הכי טעימות שיש, ומה הכי כיף? שבזכות הטריק עם הנייר אפייה העגול של הנמל לא לוקח שעות לנקות את הסיר מהשמן
סופגניות ביס שהן ענן! הכי טעימות שיש, ומה הכי כיף? שבזכות הטריק עם הנייר אפייה העגול של הנמל לא לוקח שעות לנקות את הסיר מהשמן
  • שיר אשכנזי
  • 9K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    135
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 134.8 קק״ל 4043.0 קק״ל
    פחמימות 21.9 גרם 657.8 גרם
    שומן 2.5 גרם 74.2 גרם
    נתרן 16.8 מ״ג 503.6 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 94.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 36.9 גרם
    כולסטרול 22.1 מ״ג 663.2 מ״ג
    סידן 16.8 מ״ג 505.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 25.4 מ״ג 761.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    135
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 134.8 קק״ל 4043.0 קק״ל
    פחמימות 21.9 גרם 657.8 גרם
    שומן 2.5 גרם 74.2 גרם
    נתרן 16.8 מ״ג 503.6 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 94.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 36.9 גרם
    כולסטרול 22.1 מ״ג 663.2 מ״ג
    סידן 16.8 מ״ג 505.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 25.4 מ״ג 761.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

ציפוי והגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה את השמרים, המים והסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ולשים. תוך כדי הלישה מוסיפים את הביצים והחמאה וממשיכים להטמעתם. מוסיפים את הערק וממשיכים ללוש 10 דקות נוספות.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים שעה וחצי - שעתיים להכפלת הנפח.
  3. מחלקים את הבצק לכדורים קטנטנים, מניחים על ריבועי נייר אפייה, מכסים ומתפיחים 40 דקות נוספות.
  4. מניחים נייר האפייה העגול בסיר בינוני, מוזגים לתוכו את השמן ומחממים ל-160 מעלות. מעבירים את הסופגניות אחת אחת עם ריבוע נייר האפייה (הוא מתנתק ואז שולפים אותו) ומטגנים משני הצדדים להזהבה יפה.
  5. מצננים מעט על צלחת מרופדת בנייר סופג, ממלאים בריבת חלב, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות