-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 912.6 קק״ל 3650.2 קק״לפחמימות 70.9 גרם 283.8 גרםשומן 78.9 גרם 315.7 גרםנתרן 1804.2 מ״ג 7216.9 מ״גחלבון 53.5 גרם 214.1 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 27.2 גרםשומן רווי 40.1 גרם 160.2 גרםכולסטרול 158.3 מ״ג 633.0 מ״גסידן 1073.0 מ״ג 4292.0 מ״גברזל 5.1 מ״ג 20.5 מ״גאשלגן 712.1 מ״ג 2848.2 מ״גאבץ 5.8 מ״ג 23.1 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות913
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 912.6 קק״ל 3650.2 קק״לפחמימות 70.9 גרם 283.8 גרםשומן 78.9 גרם 315.7 גרםנתרן 1804.2 מ״ג 7216.9 מ״גחלבון 53.5 גרם 214.1 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 27.2 גרםשומן רווי 40.1 גרם 160.2 גרםכולסטרול 158.3 מ״ג 633.0 מ״גסידן 1073.0 מ״ג 4292.0 מ״גברזל 5.1 מ״ג 20.5 מ״גאשלגן 712.1 מ״ג 2848.2 מ״גאבץ 5.8 מ״ג 23.1 מ״גסגור
חייבים שיהיה סלט במרכז שולחן החג, אבל לא סתם סלט. בשביל להכניס לו טאץ’ של שבועות, קבלו את התוספת המושלמת: קרקרים בשילוב גבינות, מלוחים במידה, עשירים ונפלאים, שמשתלבים נפלא עם הירקות.
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 913 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 חבילה חסה רומית
-
200 גרם גבינת פטה 16%
-
2 מלפפונים בינוניים
-
2 עגבניות בינוניותאו 15 עגבניות שרי
-
1/2 בצל סגול בינוניפרוס
-
1 פלפל ירוק בינוני
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1 חופן זיתים שחורים
בצק
-
210 גרם קמח לבן
-
1 כפית מלח דק
-
100 גרם חמאה רכה
-
300 גרם גבינה צהובה 22%אפשר שחלק מהכמות תהיה גם מוצרלה, קשקבל או כל גבינה קשה שאוהבים
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 כף תערובת תיבול טוסקנה
-
1/2 כוס שומשוםאפשר לשלב גם קצח או פשתן
אופן הכנה
- מכינים את הסלט: חותכים את כל מרכיבי הסלט בגודל הרצוי לפי הטעם ומניחים בקערת הגשה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות, ללא טורבו.
- מכינים את הקרקרים: שופכים אל קערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה ומתחילים בתהליך הריכוך.
- מוסיפים את הגבינות, התבלינים והקמח ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד, רך ונעים למגע. במידת הצורך, מוסיפים מים קרים.
- מרדדים את הבצק שהתקבל בין 2 ניירות אפייה.
- באמצעות גלגלת, חותכים את הבצק לקרקרים בגודל הרצוי ואופים במשך 25 דקות, עד שהם מזהיבים.
- מפזרים את הקרקרים על הסלט המוכן ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הסלט: חותכים את כל מרכיבי הסלט בגודל הרצוי לפי הטעם ומניחים בקערת הגשה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות, ללא טורבו.
- מכינים את הקרקרים: שופכים אל קערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה ומתחילים בתהליך הריכוך.
- מוסיפים את הגבינות, התבלינים והקמח ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד, רך ונעים למגע. במידת הצורך, מוסיפים מים קרים.
- מרדדים את הבצק שהתקבל בין 2 ניירות אפייה.
- באמצעות גלגלת, חותכים את הבצק לקרקרים בגודל הרצוי ואופים במשך 25 דקות, עד שהם מזהיבים.
- מפזרים את הקרקרים על הסלט המוכן ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)