בורקיטס גבינות הכי שווה בעולם! עם בצק מהיר וקליל שמכינים בבית

יהודית מורחיים עם מתכון משפחתי לבורקיטס מפנקים. מאפים מבצק בהכנה ביתית ממולאים בגבינות ותפוח אדמה, נימוחים מבפנים ופריכים מבחוץ שפשוט לא תצליחו להפסיק לאכול
יהודית מורחיים עם מתכון משפחתי לבורקיטס מפנקים. מאפים מבצק בהכנה ביתית ממולאים בגבינות ותפוח אדמה, נימוחים מבפנים ופריכים מבחוץ שפשוט לא תצליחו להפסיק לאכול
  • יהודית מורחיים
  • 88K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    144
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 144.0 קק״ל 4321.4 קק״ל
    פחמימות 12.7 גרם 379.6 גרם
    שומן 8.4 גרם 250.5 גרם
    נתרן 351.0 מ״ג 10530.6 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 127.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 95.4 גרם
    כולסטרול 32.6 מ״ג 976.8 מ״ג
    סידן 43.6 מ״ג 1306.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 33.8 מ״ג 1015.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    144
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 144.0 קק״ל 4321.4 קק״ל
    פחמימות 12.7 גרם 379.6 גרם
    שומן 8.4 גרם 250.5 גרם
    נתרן 351.0 מ״ג 10530.6 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 127.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 95.4 גרם
    כולסטרול 32.6 מ״ג 976.8 מ״ג
    סידן 43.6 מ״ג 1306.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 33.8 מ״ג 1015.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מנפים לקערה את הקמח, מוסיפים את החמאה, השמן, המלח ולבסוף את המים הרותחים.
  2. מתחילים ללוש עד אשר מתקבל בצק שומני ורך. מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד שהמילוי מוכן.
  3. מכינים את המילוי: מבשלים את תפוחי האדמה עד ריכוך, מועכים בקערה לפירה ומקררים.
  4. מוסיפים לקערה את כל הגבינות, הביצה והמלח. מערבבים היטב וטועמים. מתקנים תיבול לפי טעמכם.
  5. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה.
  6. מרכיבים את הבורקיטס: חותכים  30 עיגולים מהבצק, מגלגלים לכדורים. מרדדים כל כדור לאליפסה או עיגול.
  7. בעזרת כפית לוקחים מהמילוי בנדיבות וממלאים כל עיגול בצק, סוגרים את הבורקיטס עם החצי השני.
  8. מהדקים את הבצק מסביב לפתח הסגירה ומניחים על התבנית.
  9. טורפים בקערה קטנה את הביצה ומורחים על הבורקיטס. מפזרים מעל שומשום ומכניסים לתנור ל-20 דקות או עד הזהבה.

    אופים 20 דקות או עד להזהבה (צילום: יהודית מורחיים)
    אופים 20 דקות או עד להזהבה (צילום: יהודית מורחיים)

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות