סלט סלק וצנוברים עם רוטב סילאן וגבינת פטה
שי-לי ליפא מכינה סלט סלק זריז ופשוט להכנה עם צנוברים, צימוקים וגבינת פטה עיזים ברוטב סילאן מתקתק. מרשימים את האורחים עם הגשה בצנצנות אישיות
שי-לי ליפא מכינה סלט סלק זריז ופשוט להכנה עם צנוברים, צימוקים וגבינת פטה עיזים ברוטב סילאן מתקתק. מרשימים את האורחים עם הגשה בצנצנות אישיות
- שי-לי ליפא
- 139 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 362.7 קק״ל 1450.8 קק״לפחמימות 32.6 גרם 130.5 גרםשומן 26.4 גרם 105.4 גרםנתרן 1309.2 מ״ג 5236.9 מ״גחלבון 10.8 גרם 43.3 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 17.0 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרםכולסטרול 4.5 מ״ג 18.0 מ״גסידן 127.0 מ״ג 508.1 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 719.2 מ״ג 2876.9 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות363
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 362.7 קק״ל 1450.8 קק״לפחמימות 32.6 גרם 130.5 גרםשומן 26.4 גרם 105.4 גרםנתרן 1309.2 מ״ג 5236.9 מ״גחלבון 10.8 גרם 43.3 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 17.0 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרםכולסטרול 4.5 מ״ג 18.0 מ״גסידן 127.0 מ״ג 508.1 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 719.2 מ״ג 2876.9 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.4 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 363 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
5 סלק מבושל בוואקום בינוניים
-
1/2 כוס צנוברים
-
1/3 כוס צימוקים כהים
-
10 עלי נענע
-
1/2 צרור עירית
-
120 גרם גבינת פטה עיזים
רוטב
-
3 כפות שמן זית
-
2 כפות סילאן
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 כף רכז רימונים
-
1 כף חומץ בלסמי
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- חותכים את הסלקים לקוביות בגודל 1 ס”מ. קולים את הצנוברים על מחבת יבשה. קוצצים דק את הנענע ועירית.
- מערבבים בקערה את חומרי הרוטב.
- מוסיפים את הסלק, הצנוברים, הצימוקים, הנענע והעירית ומערבבים. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מחלקים את הסלט לצנצנות ומפוררים מעל את גבינת הפטה.
אופן הכנה
- חותכים את הסלקים לקוביות בגודל 1 ס”מ. קולים את הצנוברים על מחבת יבשה. קוצצים דק את הנענע ועירית.
- מערבבים בקערה את חומרי הרוטב.
- מוסיפים את הסלק, הצנוברים, הצימוקים, הנענע והעירית ומערבבים. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מחלקים את הסלט לצנצנות ומפוררים מעל את גבינת הפטה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)