סלט תירס מקסיקני משוגע! איי איי קרמבה!

בכל פינת רחוב במקסיקו מוכרים תירס, את ההשראה לסלט התירס הטרי הזה שאבתי מהרחובות הטעימים של מקסיקו. סלט תירס טרי עם גבינת פטה, שמנת, בצל סגול ומיונז. שיגעון!
בכל פינת רחוב במקסיקו מוכרים תירס, את ההשראה לסלט התירס הטרי הזה שאבתי מהרחובות הטעימים של מקסיקו. סלט תירס טרי עם גבינת פטה, שמנת, בצל סגול ומיונז. שיגעון!
  • נעמה פלד
  • 206 צפיות
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    283
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 282.6 קק״ל 1130.4 קק״ל
    פחמימות 41.9 גרם 167.5 גרם
    שומן 12.2 גרם 48.7 גרם
    נתרן 403.2 מ״ג 1612.7 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 27.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.2 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 45.6 מ״ג 182.4 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 310.3 מ״ג 1241.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    283
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 282.6 קק״ל 1130.4 קק״ל
    פחמימות 41.9 גרם 167.5 גרם
    שומן 12.2 גרם 48.7 גרם
    נתרן 403.2 מ״ג 1612.7 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 27.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.2 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 45.6 מ״ג 182.4 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 310.3 מ״ג 1241.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
אוכל דרום אמריקאי
נעמה פלד
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

עיטור והגשה


אופן הכנה

  1. בעזרת סכין מסירים את גרעי התירס מהקלחים. בעונה עדיף להשתמש בתירס טרי, אבל אם אין אפשר להשתמש בתירס קפוא ופשוט להפשיר אותו על מגבת שתספח את הנוזלים.
  2. מחממים במחבת 3 כפות שמן זית. כאשר השמן חם מסופים למחבת את התירס ומטגנים תוך כדי ערבוב בערך 3 דקות. אחרי 3 דקות מוסיפים למחבת את הפפריקה והכמון. מטגנים עוד שתי דקות ומערבבים כל הזמן.
  3. מכניסים את התירס לקערה גדולה ומצננים בערך עשר דקות.
  4. מוסיפים את שאר מרכיבי הסלט ומערבבים היטב.
  5. מעבירים לקערת הגשה ומעטרים בעלי כוסברה קצוצים ובפירורי גבינת פטה. אוכלים עם קרקרים, טורטיות או סתם ככה.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות