-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3053.5 קק״ל 3053.5 קק״לפחמימות 323.9 גרם 323.9 גרםשומן 169.7 גרם 169.7 גרםנתרן 1071.2 מ״ג 1071.2 מ״גחלבון 74.6 גרם 74.6 גרםסיבים תזונתיים 18.9 גרם 18.9 גרםשומן רווי 66.0 גרם 66.0 גרםכולסטרול 1522.2 מ״ג 1522.2 מ״גסידן 419.3 מ״ג 419.3 מ״גברזל 19.9 מ״ג 19.9 מ״גאשלגן 2172.0 מ״ג 2172.0 מ״גאבץ 12.0 מ״ג 12.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות3054
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3053.5 קק״ל 3053.5 קק״לפחמימות 323.9 גרם 323.9 גרםשומן 169.7 גרם 169.7 גרםנתרן 1071.2 מ״ג 1071.2 מ״גחלבון 74.6 גרם 74.6 גרםסיבים תזונתיים 18.9 גרם 18.9 גרםשומן רווי 66.0 גרם 66.0 גרםכולסטרול 1522.2 מ״ג 1522.2 מ״גסידן 419.3 מ״ג 419.3 מ״גברזל 19.9 מ״ג 19.9 מ״גאשלגן 2172.0 מ״ג 2172.0 מ״גאבץ 12.0 מ״ג 12.0 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 3054 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
230 גרם אגוזי מלך
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
6 ביצים Mבטמפרוטרת החדר
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/2 כפית אבקת אפייה
ציפוי
-
150 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס קרם קוקוסאו שמנת מתוקה- לגרסה חלבית
כשר לפסח ללא חשש קטניות
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- במעבד מזון או בלנדר טוחנים היטב את אגוזי המלך עד לפירורים.
- מפרידים את החלמונים מהחלבונים.
- מקציפים את הסוכר יחד עם החלמונים בקערת מיקסר עם וו בלון עד לקבלת צבע אוורירי ובהיר, כ-8 עד 10 דקות.
- בעזרת מרית מערבבים פנימה את אגוזי המלך הטחונים, אבקת האפייה ותמצית הוניל.
- בקערת מיקסר נקייה מקציפים את החלבונים לקצף רך, ומקפלים בעדינות את החלבונים לתוך תערובת החלמונים.
- יוצקים את תערובת העוגה לתבנית עגולה מרופדת בנייר אפייה עגול ואופים 30-40 דקות.
- מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים אותה להתקרר בטמפרטורת החדר בתבנית 5 דקות לפני שמוציאים אותה מנייר האפייה.
- כשהעוגה מתקררת, מקלפים את נייר האפייה ממנה ומעבירים לצלחת הגשה.
- ממסים בפולסים במיקרוגל יחד את השוקולד וקרם הקוקוס ויוצקים מעל העוגה.
כשר לפסח ללא חשש קטניות
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- במעבד מזון או בלנדר טוחנים היטב את אגוזי המלך עד לפירורים.
- מפרידים את החלמונים מהחלבונים.
- מקציפים את הסוכר יחד עם החלמונים בקערת מיקסר עם וו בלון עד לקבלת צבע אוורירי ובהיר, כ-8 עד 10 דקות.
- בעזרת מרית מערבבים פנימה את אגוזי המלך הטחונים, אבקת האפייה ותמצית הוניל.
- בקערת מיקסר נקייה מקציפים את החלבונים לקצף רך, ומקפלים בעדינות את החלבונים לתוך תערובת החלמונים.
- יוצקים את תערובת העוגה לתבנית עגולה מרופדת בנייר אפייה עגול ואופים 30-40 דקות.
- מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים אותה להתקרר בטמפרטורת החדר בתבנית 5 דקות לפני שמוציאים אותה מנייר האפייה.
- כשהעוגה מתקררת, מקלפים את נייר האפייה ממנה ומעבירים לצלחת הגשה.
- ממסים בפולסים במיקרוגל יחד את השוקולד וקרם הקוקוס ויוצקים מעל העוגה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)