מלי מאירוב היא הקוקי הלאומית: עוף ותפוחי אדמה בשקית קוקי

עוד מתכון מהיר וקל של המלכה מלי מאירוב! אתם כבר מכירים את מלי, אין לה זמן ליותר מידי תחכומים! מתכון פשוט, זריז וטעים שעושים בשקית קוקי אחת!
עוד מתכון מהיר וקל של המלכה מלי מאירוב! אתם כבר מכירים את מלי, אין לה זמן ליותר מידי תחכומים! מתכון פשוט, זריז וטעים שעושים בשקית קוקי אחת!
  • מלי מאירוב
  • 58K צפיות
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    767
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 767.0 קק״ל 3068.1 קק״ל
    פחמימות 85.7 גרם 343.0 גרם
    שומן 11.4 גרם 45.5 גרם
    נתרן 1232.0 מ״ג 4927.9 מ״ג
    חלבון 74.9 גרם 299.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 240.6 מ״ג 962.5 מ״ג
    סידן 76.6 מ״ג 306.5 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 16.4 מ״ג
    אשלגן 1033.9 מ״ג 4135.5 מ״ג
    אבץ 7.0 מ״ג 28.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    767
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 767.0 קק״ל 3068.1 קק״ל
    פחמימות 85.7 גרם 343.0 גרם
    שומן 11.4 גרם 45.5 גרם
    נתרן 1232.0 מ״ג 4927.9 מ״ג
    חלבון 74.9 גרם 299.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 240.6 מ״ג 962.5 מ״ג
    סידן 76.6 מ״ג 306.5 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 16.4 מ״ג
    אשלגן 1033.9 מ״ג 4135.5 מ״ג
    אבץ 7.0 מ״ג 28.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 190 מעלות טורבו.
  2. חותכים את תפוחי האדמה לעיגולים (לא דקים. שוטפים אותם במים קרים ושמים בקערה.
  3. חותכים את הבצלים לרבעים ומוסיפים לקערת תפוחי האדמה.
  4. מוסיפים מלח, פלפל שחור, גריל עוף, כורכום, פפריקה מתוקה, כפית פפריקה חריפה וכמון. מערבבים טוב טוב בעזרת הידיים ומעסים את הכרעיים והירקות כך שהכל יצופה היטב בתבלנים.
  5. בקערה נוספת מערבבים, סויה, צ’ילי מתוק, סילאן, דבש, קטשופ ומים, מערבבים היטב, מוסיפים את הכרעיים ומעסים את העוף היטב גם מתחת לעור.
  6. מכיסים לשקית קוקי גדולה, קושרים את השקית, מחוררים שני חורים קטנים החלקה העליון של השקית, שמים נייר אפייה על תבנית תנור גדולה ומניחים את השקית.
  7. מכניסים לתנור למשך שעה, לאחר מכן מורידים את חום התנור ל-170 מעלות וצולים עוד 45 דקות.
  8. מוציאים את השקית מהתנור וגוזרים אותה בעזרת מספריים בזהירות! יוצאים המון אדים!

    עוף בשקית קוקי. צילום: מלי מאירוב
    עוף בשקית קוקי. צילום: מלי מאירוב

 

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    תגיות