פילה סלמון בחרדל וסילאן בנינג’ה סמארט ליד
אתם מארחים לארוחה חגיגית ומתלבטים איזו מנת דג להכין? שי-לי ליפא מכינה פילה סלמון בסילאן וחרדל שכולם אוהבים. 5 דקות עבודה והמון מחמאות
אתם מארחים לארוחה חגיגית ומתלבטים איזו מנת דג להכין? שי-לי ליפא מכינה פילה סלמון בסילאן וחרדל שכולם אוהבים. 5 דקות עבודה והמון מחמאות
- שי-לי ליפא
- 33K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 27.7 קק״ל 221.6 קק״לפחמימות 2.8 גרם 22.3 גרםשומן 1.7 גרם 13.4 גרםנתרן 160.7 מ״ג 1285.9 מ״גחלבון 0.3 גרם 2.7 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרםשומן רווי 0.2 גרם 1.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.0 מ״ג 24.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 23.2 מ״ג 185.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות28
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 27.7 קק״ל 221.6 קק״לפחמימות 2.8 גרם 22.3 גרםשומן 1.7 גרם 13.4 גרםנתרן 160.7 מ״ג 1285.9 מ״גחלבון 0.3 גרם 2.7 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרםשומן רווי 0.2 גרם 1.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.0 מ״ג 24.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 23.2 מ״ג 185.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 28 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1.6 ק"ג פילה דג סלמון
-
2 כפות חרדל גרגירים
-
1 כף סילאן
-
1 כף שמן זית
-
2 גבעולי טימין טרי
-
1 קורט מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
הגשה
אופן הכנה
- מערבבים בקערית את החרדל, הסילאן ושמן הזית. מורחים על הדג, מפזרים את ענפי התימין ומתבלים במלח ובפלפל השחור.
- מניחים את הרשת במצבה הגבוה בתוך הסיר הקרמי ועליה מניחים את הסלמון.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית גריל. מכוונים את הזמן ל-10 דקות ולוחצים על התחל.
- פותחים את המכסה בזהירות פעם אחת במהלך הבישול ומברישים ביתרת המרינדה.
- מגישים את הסלמון עם שומשום מעל והכי כיף זה לאכול אותו עם אורז וברוקולי.
אופן הכנה
- מערבבים בקערית את החרדל, הסילאן ושמן הזית. מורחים על הדג, מפזרים את ענפי התימין ומתבלים במלח ובפלפל השחור.
- מניחים את הרשת במצבה הגבוה בתוך הסיר הקרמי ועליה מניחים את הסלמון.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית גריל. מכוונים את הזמן ל-10 דקות ולוחצים על התחל.
- פותחים את המכסה בזהירות פעם אחת במהלך הבישול ומברישים ביתרת המרינדה.
- מגישים את הסלמון עם שומשום מעל והכי כיף זה לאכול אותו עם אורז וברוקולי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)