פלחי תפוחי אדמה עם שום ותימין בנינג’ה סמארט ליד

כל אחד צריך מתכון לתפוחי אדמה נימוחים שאי אפשר להפסיק לזלול! ישראל אהרוני בגרסתו לתפוחי אדמה בשום ותימין בנינג'ה פודי ללא צורך בתנור כלל
כל אחד צריך מתכון לתפוחי אדמה נימוחים שאי אפשר להפסיק לזלול! ישראל אהרוני בגרסתו לתפוחי אדמה בשום ותימין בנינג'ה פודי ללא צורך בתנור כלל
  • ישראל אהרוני
  • 26K צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    174
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 173.6 קק״ל 1041.7 קק״ל
    פחמימות 24.3 גרם 145.7 גרם
    שומן 6.7 גרם 40.2 גרם
    נתרן 517.4 מ״ג 3104.5 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 16.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.7 מ״ג 4.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 1.1 מ״ג 6.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    174
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 173.6 קק״ל 1041.7 קק״ל
    פחמימות 24.3 גרם 145.7 גרם
    שומן 6.7 גרם 40.2 גרם
    נתרן 517.4 מ״ג 3104.5 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 16.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.7 מ״ג 4.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 1.1 מ״ג 6.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
תפוחי אדמה
ישראל אהרוני
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומנקבים בכמה מקומות בעזרת מזלג.
  2. מעבירים את תפוחי האדמה לסלסלת cook and crisp, המונחת בתוך הסיר הקרמי ומוזגים מעל 1/2 כוס מים.
  3. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
  4. מכוונים לעוצמה נמוכה למשך 3 דקות ולוחצים על “התחל”.
  5. בינתיים מערבבים בקערה את שמן הזית, השום הכתוש, התימין המלח והפלפל השחור.
  6. בתום 3 דקות משחררים את האדים על ידי הזזה של השסתום העליון למצב Vent.
  7. פותחים את המכסה ומברישים את תפוחי האדמה שבסיר בתערובת התבלינים ושמן הזית.
  8. סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית “טיגון באוויר חם” ומכוונים את הטמפרטורה ל-190 מעלות למשך 25 דקות.
  9. מומלץ לפתוח את המכסה כבר לאחר 15 דקות ולבדוק אם הגעתם לצבע ולמרקם שאוהבים. אפשר מדי פעם גם להפוך את תפוחי האדמה כדי לקבל הזהבה טובה מכל הצדדים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות