קומזיץ בבית – תפוחי אדמה מדורה בתנור עם מלא תוספות שוות

למען כדור הארץ כדאי שנפחית את מדורות ל"ג בעומר, אבל אל תוותרו על הקרטושקעס, תפוחי האדמה הלוהטים שאנחנו כל כך אוהבים. נלמד אתכם איך מכינים בבית, בלי מדורה
למען כדור הארץ כדאי שנפחית את מדורות ל"ג בעומר, אבל אל תוותרו על הקרטושקעס, תפוחי האדמה הלוהטים שאנחנו כל כך אוהבים. נלמד אתכם איך מכינים בבית, בלי מדורה
  • מערכת Foody
  • 42K צפיות
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 264.3 קק״ל 1057.0 קק״ל
    פחמימות 85.0 גרם 340.1 גרם
    שומן 105.3 גרם 421.1 גרם
    נתרן 48837.8 מ״ג 195351.0 מ״ג
    חלבון 85.2 גרם 340.9 גרם
    סיבים תזונתיים 85.0 גרם 340.0 גרם
    שומן רווי 97.8 גרם 391.0 גרם
    כולסטרול 138.8 מ״ג 555.0 מ״ג
    סידן 91.0 מ״ג 364.0 מ״ג
    ברזל 85.0 מ״ג 340.0 מ״ג
    אשלגן 91.0 מ״ג 364.0 מ״ג
    אבץ 85.0 מ״ג 340.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 264.3 קק״ל 1057.0 קק״ל
    פחמימות 85.0 גרם 340.1 גרם
    שומן 105.3 גרם 421.1 גרם
    נתרן 48837.8 מ״ג 195351.0 מ״ג
    חלבון 85.2 גרם 340.9 גרם
    סיבים תזונתיים 85.0 גרם 340.0 גרם
    שומן רווי 97.8 גרם 391.0 גרם
    כולסטרול 138.8 מ״ג 555.0 מ״ג
    סידן 91.0 מ״ג 364.0 מ״ג
    ברזל 85.0 מ״ג 340.0 מ״ג
    אשלגן 91.0 מ״ג 364.0 מ״ג
    אבץ 85.0 מ״ג 340.0 מ״ג
    סגור

תפוחי האדמה של המדורה – קרטושקעס.

נחשו מה? אפשר להכין אותם בבית, בתנור הביתי בקלי קלות. מעל תפוחי האדמה מוסיפים כל מה שבא: כמה שיותר חמאה, שעועית אפויה מקופסה (הכי אנגליה הישנה והטובה והכי טעים ביקום) או פטריות מוקפצות בשום ופטרוזיליה או שמנת חמוצה מעורבבת בעירית קצוצה, אפשר כמובן להכין תבשיל שקשוקה ולשים מעל כל תפוח אדמה ביצה עם רוטב עגבניות. אפשר כל מה שרוצים!

הקרטושקע הזה הוא ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות.

מצרכים

מצרכים


plus minus

לתפוחי האדמה:

למריחה לפני הכנסת המליות:


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. שוטפים היטב את תפוחי האדמה.
  3. מפזרים את המלח הגס בתבנית האפייה.
  4. מניחים את תפוחי האדמה בתבנית האפייה על המלח.
  5. אופים את תפוחי האדמה בחום של 200 מעלות כשעה וחצי.
  6. בודקים בעזרת קיסם או מזלג אם תפוחי האדמה התרככו, אם הם רכים בפנים מוציאים בזהירות רבה את התבנית מן התנור (המלח לוהט! היזהרו!).
  7. חוצים כל תפוח אדמה לחצי, ממליחים מעט ומכניסים לתוכו קוביית חמאה.
    תפוח אדמה מדורה עם שעועית אפויה מקופסה - טעים טעים!
    תפוחי אדמה מדורה עם תירס, בצל מטוגן וגבינות - סטייל מקסיקו

    איזו קלאסיקה - תפוח אדמה במילוי חמאה, שמנת חמוצה, מעט שום ועירית קצוצה

  8. עכשיו מוסיפים כל מה שבא: שעועית אפויה מקופסה (הכי אנגליה הישנה והטובה והכי טעים ביקום) או פטריות מוקפצות בשום ופטרוזיליה או שמנת חמוצה מעורבבת בעירית קצוצה, אפשר כמובן להכין תבשיל שקשוקה ולשים מעל כל תפוח אדמה ביצה עם רוטב עגבניות. אפשר כל מה שרוצים! תפוח האדמה הזה הוא ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות