קוראים לה ביאנקה: פיצה לבנה עם תרד ובצל סגול
פיצה מהממת ללא רוטב עגבניות במתכון קליל שאחרי שתכינו אותו, תבינו שאין על פיצה ביתית! קדימה, הביאו את איטליה למטבח שלכם
פיצה מהממת ללא רוטב עגבניות במתכון קליל שאחרי שתכינו אותו, תבינו שאין על פיצה ביתית! קדימה, הביאו את איטליה למטבח שלכם
- ניצן סוסיד
- 136 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2201.7 קק״ל 4403.5 קק״לפחמימות 218.7 גרם 437.3 גרםשומן 114.4 גרם 228.9 גרםנתרן 3088.9 מ״ג 6177.7 מ״גחלבון 72.5 גרם 144.9 גרםסיבים תזונתיים 15.6 גרם 31.2 גרםשומן רווי 38.7 גרם 77.5 גרםכולסטרול 142.0 מ״ג 283.9 מ״גסידן 965.9 מ״ג 1931.9 מ״גברזל 13.3 מ״ג 26.6 מ״גאשלגן 1773.3 מ״ג 3546.6 מ״גאבץ 7.3 מ״ג 14.7 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות2202
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2201.7 קק״ל 4403.5 קק״לפחמימות 218.7 גרם 437.3 גרםשומן 114.4 גרם 228.9 גרםנתרן 3088.9 מ״ג 6177.7 מ״גחלבון 72.5 גרם 144.9 גרםסיבים תזונתיים 15.6 גרם 31.2 גרםשומן רווי 38.7 גרם 77.5 גרםכולסטרול 142.0 מ״ג 283.9 מ״גסידן 965.9 מ״ג 1931.9 מ״גברזל 13.3 מ״ג 26.6 מ״גאשלגן 1773.3 מ״ג 3546.6 מ״גאבץ 7.3 מ״ג 14.7 מ״גסגור
להכין פיצה בבית זה כיף נורא. גם פעילות שאפשר ורצוי לצרף אליה את הילדים וגם כזו שנותנת תמורה טעימה ומפנקת בלי עבודה לאורך זמן, בלי התפחה ובלי ללכלך יותר מדי כלים. נשמע הזוי? קראו את המתכון הזה לפיצה לבנה ותבינו כמה קל להכין פיצה מושלמת בבית ותופתעו.
מרכיבים 19 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 2202 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
500 גרם קמח לבן
-
1 כף שמרים יבשים
-
1/2 כוס שמן זית
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית סוכר לבן
-
1/2 כוס מים
-
1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
-
1 כף אורגנו יבש
רוטב
-
50 גרם חמאה
-
2 כפות קמח לבן
-
1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
-
1 1/2 כוסות חלב 3%
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 קורט מלח דק
-
1/2 כפית אגוז מוסקט
מעל
-
100 גרם אצבע מוצרלהמגורדת
-
100 גרם גבינת קשקבלמגורדת
-
500 גרם עלי תרדחלוט קלות
-
1 בצל סגול בינוניתפרוס
אופן הכנה
- שמים במיקסר עם וו לישה את מרכיבי הבצק מלבד המלח. לשים במשך 3 דקות.
- מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש 5 דקות, על מנת שהבצק ייצא רך וגמיש ולא דביק.
- מתפיחים את הבצק מכוסה כשעה.
- להכנת הרוטב: מחממים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב באמצעות מטרפה.
- מוסיפים את השמנת, החלב והתבלינים וטורפים עד שמסמיך.
- מחממים תנור ל-220 מעלות.
- מחלקים את הבצק לשני כדורים ומרדדים.
- מורחים מחצית מהרוטב על התחתית ומפזרים מעל את הגבינות ,התרד ופרוסות הבצל.
- אופים 15 דקות.
- חוזרים על הפעולה עם הפיצה השנייה.
אופן הכנה
- שמים במיקסר עם וו לישה את מרכיבי הבצק מלבד המלח. לשים במשך 3 דקות.
- מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש 5 דקות, על מנת שהבצק ייצא רך וגמיש ולא דביק.
- מתפיחים את הבצק מכוסה כשעה.
- להכנת הרוטב: מחממים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב באמצעות מטרפה.
- מוסיפים את השמנת, החלב והתבלינים וטורפים עד שמסמיך.
- מחממים תנור ל-220 מעלות.
- מחלקים את הבצק לשני כדורים ומרדדים.
- מורחים מחצית מהרוטב על התחתית ומפזרים מעל את הגבינות ,התרד ופרוסות הבצל.
- אופים 15 דקות.
- חוזרים על הפעולה עם הפיצה השנייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)