קוראים לה ביאנקה: פיצה לבנה עם תרד ובצל סגול

פיצה מהממת ללא רוטב עגבניות במתכון קליל שאחרי שתכינו אותו, תבינו שאין על פיצה ביתית! קדימה, הביאו את איטליה למטבח שלכם
פיצה מהממת ללא רוטב עגבניות במתכון קליל שאחרי שתכינו אותו, תבינו שאין על פיצה ביתית! קדימה, הביאו את איטליה למטבח שלכם
  • ניצן סוסיד
  • 80 צפיות
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2202
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2201.7 קק״ל 4403.5 קק״ל
    פחמימות 218.7 גרם 437.3 גרם
    שומן 114.4 גרם 228.9 גרם
    נתרן 3088.9 מ״ג 6177.7 מ״ג
    חלבון 72.5 גרם 144.9 גרם
    סיבים תזונתיים 15.6 גרם 31.2 גרם
    שומן רווי 38.7 גרם 77.5 גרם
    כולסטרול 142.0 מ״ג 283.9 מ״ג
    סידן 965.9 מ״ג 1931.9 מ״ג
    ברזל 13.3 מ״ג 26.6 מ״ג
    אשלגן 1773.3 מ״ג 3546.6 מ״ג
    אבץ 7.3 מ״ג 14.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2202
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2201.7 קק״ל 4403.5 קק״ל
    פחמימות 218.7 גרם 437.3 גרם
    שומן 114.4 גרם 228.9 גרם
    נתרן 3088.9 מ״ג 6177.7 מ״ג
    חלבון 72.5 גרם 144.9 גרם
    סיבים תזונתיים 15.6 גרם 31.2 גרם
    שומן רווי 38.7 גרם 77.5 גרם
    כולסטרול 142.0 מ״ג 283.9 מ״ג
    סידן 965.9 מ״ג 1931.9 מ״ג
    ברזל 13.3 מ״ג 26.6 מ״ג
    אשלגן 1773.3 מ״ג 3546.6 מ״ג
    אבץ 7.3 מ״ג 14.7 מ״ג
    סגור

להכין פיצה בבית זה כיף נורא. גם פעילות שאפשר ורצוי לצרף אליה את הילדים וגם כזו שנותנת תמורה טעימה ומפנקת בלי עבודה לאורך זמן, בלי התפחה ובלי ללכלך יותר מדי כלים. נשמע הזוי? קראו את המתכון הזה לפיצה לבנה ותבינו כמה קל להכין פיצה מושלמת בבית ותופתעו.

אוכל איטלקי
ניצן סוסיד
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

מעל


אופן הכנה

  1. שמים במיקסר עם וו לישה את מרכיבי הבצק מלבד המלח. לשים במשך 3 דקות.
  2. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש 5 דקות, על מנת שהבצק ייצא רך וגמיש ולא דביק.
  3. מתפיחים את הבצק מכוסה כשעה.
  4. להכנת הרוטב: מחממים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב באמצעות מטרפה.
  5. מוסיפים את השמנת, החלב והתבלינים וטורפים עד שמסמיך.
  6. מחממים תנור ל-220 מעלות.
  7. מחלקים את הבצק לשני כדורים ומרדדים.
  8. מורחים מחצית מהרוטב על התחתית ומפזרים מעל את הגבינות ,התרד ופרוסות הבצל.
  9. אופים 15 דקות.
  10. חוזרים על הפעולה עם הפיצה השנייה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות