איך מכינים שקשוקה? לא צריך להיות דוקטור!

העולם משתגע על שקשוקה ולכם אין מתכון מנצח? עכשיו יש לכם! קבלו מתכון לשקשוקה שיעשה אתכם דוקטור מינימום. חריף, מהיר, זול ומלא מלא טעם. שקשוקה זה הכי קל ביקום!
העולם משתגע על שקשוקה ולכם אין מתכון מנצח? עכשיו יש לכם! קבלו מתכון לשקשוקה שיעשה אתכם דוקטור מינימום. חריף, מהיר, זול ומלא מלא טעם. שקשוקה זה הכי קל ביקום!
  • נעמה פלד
  • 266K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    268
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 267.9 קק״ל 1071.5 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 57.4 גרם
    שומן 17.6 גרם 70.4 גרם
    נתרן 453.5 מ״ג 1814.0 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 56.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 14.8 גרם
    כולסטרול 369.3 מ״ג 1477.0 מ״ג
    סידן 70.5 מ״ג 281.9 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 698.3 מ״ג 2793.2 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    268
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 267.9 קק״ל 1071.5 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 57.4 גרם
    שומן 17.6 גרם 70.4 גרם
    נתרן 453.5 מ״ג 1814.0 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 56.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 14.8 גרם
    כולסטרול 369.3 מ״ג 1477.0 מ״ג
    סידן 70.5 מ״ג 281.9 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 698.3 מ״ג 2793.2 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
ארוחות בוקר
נעמה פלד
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

שקשוקה

לעיטור


אופן הכנה

  1. מרתיחים בסיר גדול מים.
  2. חורצים X בתחתית העגבניות וחולטים 3 דקות במים הרותחים כדי שיהיה ניתן לקלפן בקלות.
  3. קוצצים גס את העגבניות הקלופות.
  4. מחממים מחבת ומוסיפים את שמן הזית.
  5. פורסים את הפלפל החריף לטבעות ומוסיפים למחבת. מערבבים כ-2 דקות עד שמזהיב ויש ריח פלפל באוויר.
  6. פורסים את שיני השום ומוסיפים למחבת יחד הפפריקה והסוכר. מערבבים היטב.
  7. מוסיפים למחבת את העגבניות הקצוצות, מים ורסק עגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בערך 10-15 דקות. מערבבים מדי פעם ומתבלים במלח ופלפל.
  8. מוסיפים בעדינות את הביצים אחת אחרי השניה. הכי טוב לא סתם לזרוק את הביצים פנימה, אלא ליצור גומה קטנה ולתוכה לשפוך את הביצה.
  9. מתבלים את פני הביצים במעט מלח.
  10. השקשוקה שלכם מוכנה לזלילה ברגע שחלבון הביצה מתקרש והחלמון מתקשה על פי טעמכם (יותר נוזלי או פחות נוזלי). מעטרים בפטרוזיליה ומגישים חם.

 


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות