קלאסיקה מושלמת ב-10 דקות: פסטה פסטו! מאמה מיה!
פסטה פסטו היא קלאסיקה שכל המשפחה אוהבת! הניחוח של הבזיליקום והטעם הרענן יוצרים מנת פסטה מפנקת, מנחמת אבל בכלל לא כבדה, 10 דקות ויש לכם ארוחה שלמה!
פסטה פסטו היא קלאסיקה שכל המשפחה אוהבת! הניחוח של הבזיליקום והטעם הרענן יוצרים מנת פסטה מפנקת, מנחמת אבל בכלל לא כבדה, 10 דקות ויש לכם ארוחה שלמה!
- רום מילשטיין
- 110K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 464.9 קק״ל 1859.7 קק״לפחמימות 2.6 גרם 10.2 גרםשומן 51.7 גרם 206.9 גרםנתרן 256.3 מ״ג 1025.4 מ״גחלבון 4.9 גרם 19.7 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרםשומן רווי 8.4 גרם 33.8 גרםכולסטרול 12.2 מ״ג 48.9 מ״גסידן 134.4 מ״ג 537.4 מ״גברזל 1.7 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 163.3 מ״ג 653.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות465
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 464.9 קק״ל 1859.7 קק״לפחמימות 2.6 גרם 10.2 גרםשומן 51.7 גרם 206.9 גרםנתרן 256.3 מ״ג 1025.4 מ״גחלבון 4.9 גרם 19.7 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרםשומן רווי 8.4 גרם 33.8 גרםכולסטרול 12.2 מ״ג 48.9 מ״גסידן 134.4 מ״ג 537.4 מ״גברזל 1.7 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 163.3 מ״ג 653.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.8 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 465 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פסטה פנה
-
4 כפות שמן זית
-
1/4 כוס שמנת לבישול 15%
-
2 כפות מים חמיםמי בישול הפסטה
אופן הכנה
- מכינים את הפסטו: במעבד מזון טוחנים יחד את הבזיליקום, הצנוברים, השום, גבינת הפרמזן ושמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה (שימו לב לא לטחון יותר מידי כדי שהפסטו לא יהפוך למשחתי). מעבירים את הפסטו לצנצנת, מכסים בשמן זית ושומרים במקרר.
- מכינים את הפסטה: מכינים ספגטי לפי הוראות היצרן, הכינו את הפסטה במים מומלחים היטב, מסננים ושומרים מעט ממי בישול הפסטה בצד.
- במחבת, מחממים 2 כפות שמן זית ומוסיפים 4 כפות פסטו, מוסיפים מעט ממי בישול הפסטה כדי “לפתוח את הרוטב” ומוסיפים את הפסטה המוכנה לתוך הפסטו. מערבבים ומקפיצים היטב עד שהפסטה עטופה היטב ברוטב. אם יש צורך הוסיפו עוד מהפסטו.
- בשלב זה אפשר להוסיף מעט שמנת מתוקה או חלב קוקוס כדי להקרים את המנה, אבל זה לא חובה, הפסטה טעימה גם ככה.
- מניחים פסטה בצלחת הגשה ומפזרים עוד מעט פרמזן מעל.
אופן הכנה
- מכינים את הפסטו: במעבד מזון טוחנים יחד את הבזיליקום, הצנוברים, השום, גבינת הפרמזן ושמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה (שימו לב לא לטחון יותר מידי כדי שהפסטו לא יהפוך למשחתי). מעבירים את הפסטו לצנצנת, מכסים בשמן זית ושומרים במקרר.
- מכינים את הפסטה: מכינים ספגטי לפי הוראות היצרן, הכינו את הפסטה במים מומלחים היטב, מסננים ושומרים מעט ממי בישול הפסטה בצד.
- במחבת, מחממים 2 כפות שמן זית ומוסיפים 4 כפות פסטו, מוסיפים מעט ממי בישול הפסטה כדי “לפתוח את הרוטב” ומוסיפים את הפסטה המוכנה לתוך הפסטו. מערבבים ומקפיצים היטב עד שהפסטה עטופה היטב ברוטב. אם יש צורך הוסיפו עוד מהפסטו.
- בשלב זה אפשר להוסיף מעט שמנת מתוקה או חלב קוקוס כדי להקרים את המנה, אבל זה לא חובה, הפסטה טעימה גם ככה.
- מניחים פסטה בצלחת הגשה ומפזרים עוד מעט פרמזן מעל.
הערות
- כדי להפוך את הפסטה ללא מוצרי חלב השמיטו את הפרמזן מהפסטו
- כדי להפוך את הפסטה ללא גלוטן, השתמשו באטריות אורז
הערות
- כדי להפוך את הפסטה ללא מוצרי חלב השמיטו את הפרמזן מהפסטו
- כדי להפוך את הפסטה ללא גלוטן, השתמשו באטריות אורז
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)