פסטה זוקיני: פסטה לדיאטה של יום ראשון

כמה פשוט ככה טעים. רצועות דקיקות של זוקיני או קישואים, ממש כמו איטריות פסטה, עם שמן זית ופרמזן שמכינים במהירות והכי כיף להתחיל איתה דיאטה של יום ראשון...
כמה פשוט ככה טעים. רצועות דקיקות של זוקיני או קישואים, ממש כמו איטריות פסטה, עם שמן זית ופרמזן שמכינים במהירות והכי כיף להתחיל איתה דיאטה של יום ראשון...
  • יעל טל
  • 26K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    524
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 524.2 קק״ל 1048.5 קק״ל
    פחמימות 33.3 גרם 66.6 גרם
    שומן 38.5 גרם 76.9 גרם
    נתרן 932.2 מ״ג 1864.5 מ״ג
    חלבון 15.0 גרם 29.9 גרם
    סיבים תזונתיים 12.6 גרם 25.2 גרם
    שומן רווי 13.4 גרם 26.9 גרם
    כולסטרול 47.4 מ״ג 94.8 מ״ג
    סידן 378.7 מ״ג 757.4 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 1742.6 מ״ג 3485.2 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    524
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 524.2 קק״ל 1048.5 קק״ל
    פחמימות 33.3 גרם 66.6 גרם
    שומן 38.5 גרם 76.9 גרם
    נתרן 932.2 מ״ג 1864.5 מ״ג
    חלבון 15.0 גרם 29.9 גרם
    סיבים תזונתיים 12.6 גרם 25.2 גרם
    שומן רווי 13.4 גרם 26.9 גרם
    כולסטרול 47.4 מ״ג 94.8 מ״ג
    סידן 378.7 מ״ג 757.4 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 1742.6 מ״ג 3485.2 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור

ביום ראשון אנחנו תמיד קמים עם ים של כוונות טובות. היום נתחיל דיאטה, לא נקנה יותר חטיפים, אנחנו לא פח אשפה ולא חייבים לאכול את השאריות של הילדים, נרוץ לפחות 5 ק”מ לפחות 3 פעמים בשבוע… כל כך הרבה כוונות שמתפיידות בפעם הראשונה שהילד שלכם מסרב להכנס לזום והבוס שלכם מנג’ס.

פסטה עשויה מקישואים, כרטיס הכניסה שלכם לשבוע מוצלח!
פסטה עשויה מקישואים, כרטיס הכניסה שלכם לשבוע מוצלח!

אז בואו נלך צעד צעד, לא חייבים לעשות הפיכות כדי להרגיש טוב. הכינו לעצמכם פסטה ירוקה מ… רצועות קישואים. אין בה קמח, יש בה ים של טעם וכוונות טובות. קיראו לזה פסטה של יום ראשון ושיהיה שבוע נפלא!

 

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שוטפים את הקישואים או את הזוקיני ובעזרת קולפן עם שיניים (זסטר) מגרדים (בזהירות) את הזוקיני לאורכו, כל הדרך מסביב, ללא הליבה (היא רכה מדי).
  2. מחממים את שמן הזית והחמאה (לא חייבים חמאה) במחבת ומוסיפים את השום. מטגנים מעט את השום (הזהרו שלא יישרף).
  3. מוסיפים את רצועות הזוקיני למחבת מקפיצים ומבשלים כ-3 דקות. הזוקיני לא אמור להיות רך מדי אלא אל דנטה, ממש כמו פסטה.

    פסטה-קישואים-הכנה-1
    זוקיני-פסטה אל-דנטה. מעדן!

  4. מוסיפים את המלח, הפלפל והפרמזן. מערבבים עוד כמה שניות ומעבירים לצלחות ההגשה.
  5. מגישים עם עוד פרמזן מגורר מלמעלה ועגבניות שרי מתוקות.
פסטה מזוקיני
הדיאטה של יום ראשון מעולם לא היתה יותר מגרה…

 

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות