לביבות ירקות ב-10 דקות מכל מה שיש במקרר! גם חסכוני וגם טעים!

היום יוצאים למבצע ניקיון המקרר ומכינים מכל הירקות המסכנים והעייפים שמצאנו בו לביבות משגעות וזולות שמוכנות ב-10 דקות עבודה. זה הזמן להתעורר ולעשות מעשה!
היום יוצאים למבצע ניקיון המקרר ומכינים מכל הירקות המסכנים והעייפים שמצאנו בו לביבות משגעות וזולות שמוכנות ב-10 דקות עבודה. זה הזמן להתעורר ולעשות מעשה!
  • נעמה פלד
  • 85K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    876
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 876.2 קק״ל 3504.6 קק״ל
    פחמימות 94.2 גרם 376.6 גרם
    שומן 155.2 גרם 620.9 גרם
    נתרן 657.7 מ״ג 2630.6 מ״ג
    חלבון 83.0 גרם 332.1 גרם
    סיבים תזונתיים 76.9 גרם 307.6 גרם
    שומן רווי 82.2 גרם 328.9 גרם
    כולסטרול 223.6 מ״ג 894.3 מ״ג
    סידן 96.8 מ״ג 387.0 מ״ג
    ברזל 76.6 מ״ג 306.3 מ״ג
    אשלגן 144.1 מ״ג 576.2 מ״ג
    אבץ 76.5 מ״ג 305.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    876
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 876.2 קק״ל 3504.6 קק״ל
    פחמימות 94.2 גרם 376.6 גרם
    שומן 155.2 גרם 620.9 גרם
    נתרן 657.7 מ״ג 2630.6 מ״ג
    חלבון 83.0 גרם 332.1 גרם
    סיבים תזונתיים 76.9 גרם 307.6 גרם
    שומן רווי 82.2 גרם 328.9 גרם
    כולסטרול 223.6 מ״ג 894.3 מ״ג
    סידן 96.8 מ״ג 387.0 מ״ג
    ברזל 76.6 מ״ג 306.3 מ״ג
    אשלגן 144.1 מ״ג 576.2 מ״ג
    אבץ 76.5 מ״ג 305.8 מ״ג
    סגור

התקופה המאתגרת הזו מזמנת לא רק קשיים גדולים אלא גם הזדמנויות. אתם בבית ומטפסים על הקירות? צאו למבצע סידור וניקיון המקרר. קחו את כל הירקות שמצאתם והכינו לכם ארוחה כייפית שכמה דקות עבודה.

במקרה שלי מצאתי קישואים עייפים, גזרים שנס ליחם ותפוח אדמה מיותם. אבל אם יש לכם בצל ירוק, סלק, שום, כרוב… הכל הולך. הלביבות האלה ינקו לכם את הראש, ימלאו לכם את הבטן ויתנו לכם תחושה שעשיתם מעשה. מה צריך יותר מזה בחיים?!

לביבות ירקות ב-10 דקות
לא רק לביבות ירקות מעולות ב-10 דקות עבודה אלא גם מקרר מסודר ונקי. תענוג!
לביבות מלוחות
נעמה פלד
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

טיגון


אופן הכנה

  1. מגררים במעבד מזון או בעזרת פומפייה את הגזרים, הקישואים, הבצל, תפוח האדמה. סוחטים היטב מנוזלים.
  2. בקערה גדולה מערבבים את הירקות המגוררים עם הביצים, הקמח והתבלינים.
  3. מחממים שמן בגובה 1 ס”מ במחבת על כיריים.
  4. בעזרת כף יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים אותן בשמן.
    לביבות ירקות ב-10 דקות
  5. בא לכם לאפות? בעזרת ידיים רטובות עצבו לביבות על תבנית מצופה נייר אפיה, הברישו בשמן והכניסו לתנור מחומם ל-180 מעלות ל-20 דקות.
  6. מגישים מיד עם קטשופ, מיונז או טחינה.

    לביבות גזר קישואים כל מה שיש במקרר ב-10 דקות
    לביבות גזר קישואים כל מה שיש במקרר ב-10 דקות

    הערות

    • אפשר לשלב סלק ואז הלביבות יוצאות בגוון ורדרד.
    • אם יש לכם "זנבות" של גבינות אפשר לגרר את הגבינות ולהעשיר את הלביבות.
    • יוצאות בערך 20 לביבות.
    • בא לכם לאפות? עצבו לביבות על תבנית מצופה נייר אפיה, הברישו בשמן ולתנור מחומם ל-180 מעלות ל-20 דקות.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות