טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך
התוספת המושלמת לכל ארוחה: טבעות בצל מטוגנות ופריכות בטירוף עם תיבול עדין שהופך אותן לאפילו יותר ממכרות. לא תאמינו כמה קל להכין אותן
התוספת המושלמת לכל ארוחה: טבעות בצל מטוגנות ופריכות בטירוף עם תיבול עדין שהופך אותן לאפילו יותר ממכרות. לא תאמינו כמה קל להכין אותן
- אילן פנחס
- 80K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 849.1 קק״ל 3396.4 קק״לפחמימות 174.5 גרם 698.1 גרםשומן 5.4 גרם 21.6 גרםנתרן 1060.7 מ״ג 4242.9 מ״גחלבון 26.8 גרם 107.1 גרםסיבים תזונתיים 12.5 גרם 49.9 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרםכולסטרול 1.6 מ״ג 6.4 מ״גסידן 97.8 מ״ג 391.4 מ״גברזל 4.9 מ״ג 19.7 מ״גאשלגן 646.3 מ״ג 2585.3 מ״גאבץ 3.9 מ״ג 15.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות849
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 849.1 קק״ל 3396.4 קק״לפחמימות 174.5 גרם 698.1 גרםשומן 5.4 גרם 21.6 גרםנתרן 1060.7 מ״ג 4242.9 מ״גחלבון 26.8 גרם 107.1 גרםסיבים תזונתיים 12.5 גרם 49.9 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרםכולסטרול 1.6 מ״ג 6.4 מ״גסידן 97.8 מ״ג 391.4 מ״גברזל 4.9 מ״ג 19.7 מ״גאשלגן 646.3 מ״ג 2585.3 מ״גאבץ 3.9 מ״ג 15.6 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 849 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג בצלים
-
600 גרם קמח לבן
-
2 כפות תבלין פילדלפיה
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית אבקת שום
-
1 כפית מלח דק
-
3 כפות חרדל דיז’ון
-
1 1/4 ליטר בירה בהירה
-
1 חבילה פירורי לחם
לטיגון
אופן הכנה
- קולפים את הבצל ופורסים לפרוסות עבות, עדיף בעזרת מנדולינה. משחררים את טבעות הבצל ומפרידים אלו מאלו. שמים בקערה גדולה. מוסיפים 2 כפות קמח לבן ומערבבים בעזרת הידיים.
- מערבבים את תבלין הפילדלפיה, הפלפל השחור, השום, המלח, החרדל, הסויה ושאר הקמח בקערה גדולה. מוסיפים את הבירה תוך כדי ערבוב במטרפה וטורפים לתערובת אחידה וחלקה.
- מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 180 מעלות. אפשר להשתמש בסיר טיגון.
- מפזרים את פירורי הלחם בקערה גדולה. טובלים את טבעות הבצל בבלילת הבירה, מנערים מעודפים ומעבירים לציפוי בפירורי לחם.
- מטגנים בשמן החם עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד.
אופן הכנה
- קולפים את הבצל ופורסים לפרוסות עבות, עדיף בעזרת מנדולינה. משחררים את טבעות הבצל ומפרידים אלו מאלו. שמים בקערה גדולה. מוסיפים 2 כפות קמח לבן ומערבבים בעזרת הידיים.
- מערבבים את תבלין הפילדלפיה, הפלפל השחור, השום, המלח, החרדל, הסויה ושאר הקמח בקערה גדולה. מוסיפים את הבירה תוך כדי ערבוב במטרפה וטורפים לתערובת אחידה וחלקה.
- מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 180 מעלות. אפשר להשתמש בסיר טיגון.
- מפזרים את פירורי הלחם בקערה גדולה. טובלים את טבעות הבצל בבלילת הבירה, מנערים מעודפים ומעבירים לציפוי בפירורי לחם.
- מטגנים בשמן החם עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)