חצילים ברוטב עגבניות: קלאסיקה שתמיד חוזרים אליה

רון יוחננוב מציג את התבשיל האהוב של חצילים ברוטב עגבניות, בעשר דקות הכנה בלבד! ובזמן שהאוכל על האש? יש לכם זמן לפרוס לחם לפרוסות נדיבות
רון יוחננוב מציג את התבשיל האהוב של חצילים ברוטב עגבניות, בעשר דקות הכנה בלבד! ובזמן שהאוכל על האש? יש לכם זמן לפרוס לחם לפרוסות נדיבות
  • רון יוחננוב
  • 25K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    138
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 137.5 קק״ל 825.2 קק״ל
    פחמימות 16.0 גרם 95.8 גרם
    שומן 7.3 גרם 44.0 גרם
    נתרן 648.8 מ״ג 3892.7 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 17.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 35.4 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.7 מ״ג 244.1 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 548.0 מ״ג 3287.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    138
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 137.5 קק״ל 825.2 קק״ל
    פחמימות 16.0 גרם 95.8 גרם
    שומן 7.3 גרם 44.0 גרם
    נתרן 648.8 מ״ג 3892.7 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 17.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 35.4 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.7 מ״ג 244.1 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 548.0 מ״ג 3287.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור

אלו תמיד המאכלים הפשוטים שהופכים לקלאסיקות במטבח הביתי, פשוט כי הם הכי אהובים ומוצלחים. תבשיל חצילים ברוטב עגבניות הוא כבר קלאסיקה ישראלית, ואפשר למצוא אותו בכל בית, לא משנה מאיזו עדה. כל מה שצריך לצדו אלו כמה פרוסות עבות של לחם טרי – מי יכול לעמוד בפני הטעם המשגע הזה?

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ראשית, בסיר קטן מחממים את השמן בחום נמוך על כיריים.
  2. שנית, מוסיפים את השום, הפלפל האדום והפלפל החריף ומזהיבים מעט.
  3. מתבלים בפפריקה ומערבבים.
  4. מיד לאחר מכן מוסיפים את העגבניות המרוסקות והמים ומערבבים.
  5. מנמיכים ללהבה בינונית ומוסיפים את שאר התבלינים ומערבבים.
  6. מניחים בסיר את פרוסות החצילים ומבשלים כחצי שעה.
  7. מידי פעם פותחים ומערבבים.
  8. מגישים חם, אפשר לצד פרוסות לחם טרי.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות