לביבות תפוח אדמה במילוי גבינות ופטריות של עדי מרום ותומר אומנסקי
תומר אומנסקי ועדי מרום מכינים לכם לביבות תפוח אדמה סופר מפנקות במילוי גבינות וצ'ילי פיקנטי שהכי טעים להגיש עם מטבל בסגנון ספייסי מיונז
תומר אומנסקי ועדי מרום מכינים לכם לביבות תפוח אדמה סופר מפנקות במילוי גבינות וצ'ילי פיקנטי שהכי טעים להגיש עם מטבל בסגנון ספייסי מיונז
- מערכת Foody
- 1K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 690.2 קק״ל 13803.3 קק״לפחמימות 33.6 גרם 672.6 גרםשומן 59.8 גרם 1195.3 גרםנתרן 285.1 מ״ג 5702.0 מ״גחלבון 10.3 גרם 205.6 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.5 גרםשומן רווי 8.1 גרם 162.7 גרםכולסטרול 75.2 מ״ג 1503.2 מ״גסידן 120.9 מ״ג 2417.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 48.1 מ״ג 961.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 13.8 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 45 דק׳כולל שעתיים ו-20 דק׳
-
קלוריות690
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 690.2 קק״ל 13803.3 קק״לפחמימות 33.6 גרם 672.6 גרםשומן 59.8 גרם 1195.3 גרםנתרן 285.1 מ״ג 5702.0 מ״גחלבון 10.3 גרם 205.6 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.5 גרםשומן רווי 8.1 גרם 162.7 גרםכולסטרול 75.2 מ״ג 1503.2 מ״גסידן 120.9 מ״ג 2417.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 48.1 מ״ג 961.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 13.8 מ״גסגור
מרכיבים 17 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-20 דק׳ | קלוריות 690 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות תפוחי אדמה
-
6 תפוחי אדמה גדוליםבקליפתם
-
4 ביצים L
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 כוסות קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
מילוי
-
50 גרם חמאה
-
1 סלסילה פטריות שמפיניון
-
2 כפות אבקת מרק פטריות
-
1/4 כוס מים
-
120 גרם גבינת פטה 16%
-
1 כוס גבינה צהובה 22%מגורדת
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
מטבל צ'ילי
-
3 כפות מיונז
-
6 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
אופן הכנה
- מבשלים תפוחי אדמה בשפע מים לריכוך, מקלפים ומצננים.
- מכינים את המילוי: מחממים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים את הפטריות תוך כדי ערבוב להזהבה. מוסיפים את אבקת מרק הפטריות והמים, מערבבים היטב ומבשלים להסמכה.
- מעבירים את תכולת המחבת לקערה ומצננים מעט. מוסיפים את הגבינות והצ׳ילי ומערבבים היטב. מכדררים את המלית ל-20 כדורים בגודל שווה ומקפיאים לרבע שעה.
- מכינים את הלביבות: מועכים את תפוחי האדמה, מוסיפים את הביצים, המלח והפלפל ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב (במידה והתערובת דביקה מדי ניתן להוסיף מעט קמח).
- לוקחים כף מתערובת הלביבה ובעזרת ידיים רטובות ממלאים אותה במלית הגבינות כך שכדור הגבינות יהיה עטוף בתערובת תפוחי האדמה. מעבירים לכלי עם קמח ומקמחים את הלביבה מכל הצדדים. ממשיכים כך עם יתר תערובת תפוחי האדמה וכדורי המלית.
- מחממים את השמן לטיגון במחבת עמוקה ומטגנים את הלביבות משני הצדדים להזהבה.
- מכינים את המטבל: מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
- מגישים את הלביבות החמות לצד המטבל.
אופן הכנה
- מבשלים תפוחי אדמה בשפע מים לריכוך, מקלפים ומצננים.
- מכינים את המילוי: מחממים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים את הפטריות תוך כדי ערבוב להזהבה. מוסיפים את אבקת מרק הפטריות והמים, מערבבים היטב ומבשלים להסמכה.
- מעבירים את תכולת המחבת לקערה ומצננים מעט. מוסיפים את הגבינות והצ׳ילי ומערבבים היטב. מכדררים את המלית ל-20 כדורים בגודל שווה ומקפיאים לרבע שעה.
- מכינים את הלביבות: מועכים את תפוחי האדמה, מוסיפים את הביצים, המלח והפלפל ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב (במידה והתערובת דביקה מדי ניתן להוסיף מעט קמח).
- לוקחים כף מתערובת הלביבה ובעזרת ידיים רטובות ממלאים אותה במלית הגבינות כך שכדור הגבינות יהיה עטוף בתערובת תפוחי האדמה. מעבירים לכלי עם קמח ומקמחים את הלביבה מכל הצדדים. ממשיכים כך עם יתר תערובת תפוחי האדמה וכדורי המלית.
- מחממים את השמן לטיגון במחבת עמוקה ומטגנים את הלביבות משני הצדדים להזהבה.
- מכינים את המטבל: מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
- מגישים את הלביבות החמות לצד המטבל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)