-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 533.0 קק״ל 1598.9 קק״לפחמימות 96.3 גרם 288.8 גרםשומן 11.1 גרם 33.2 גרםנתרן 2010.7 מ״ג 6032.0 מ״גחלבון 9.7 גרם 29.1 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 2.7 גרםשומן רווי 1.4 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 19.2 מ״ג 57.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 103.2 מ״ג 309.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות533
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 533.0 קק״ל 1598.9 קק״לפחמימות 96.3 גרם 288.8 גרםשומן 11.1 גרם 33.2 גרםנתרן 2010.7 מ״ג 6032.0 מ״גחלבון 9.7 גרם 29.1 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 2.7 גרםשומן רווי 1.4 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 19.2 מ״ג 57.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 103.2 מ״ג 309.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.5 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 533 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
תפוחי אדמה
-
5 תפוחי אדמה בינוניים
-
3 כפות שמן זית
-
2 כפות קמח לבן
-
1 כף קורנפלור
-
1/2 כפית מלח דק
רוטב
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
1/4 כוס רוטב טריאקי
-
2 שיני שוםכתוש
-
1 כפית שורש ג’ינג’רמגורר
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבשלמי שאוהב מעט חריפת
הגשה
-
1 חופן בצל ירוקקצוץ
אופן הכנה
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות קטנות של 2 סנטימטר.
- מניחים את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעל שמים שמן זית, קמח לבן, קורנפלור, מלח ומערבבים לאיחוד. משטחים את תפוחי האדמה על התבנית ומכניסים לתנור למשך 25-30 דקות עד להזהבה וריכוך.
- במחבת יחסית עמוקה שמים צ’ילי מתוק, טריאקי, שום וג’ינג’ר ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את תפוחי האדמה פנימה ומערבבים למשך 2 דקות.
- מעבירים לצלחת הגשה ומעל בעזרת מספריים גוזרים בצל ירוק. בתאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות קטנות של 2 סנטימטר.
- מניחים את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעל שמים שמן זית, קמח לבן, קורנפלור, מלח ומערבבים לאיחוד. משטחים את תפוחי האדמה על התבנית ומכניסים לתנור למשך 25-30 דקות עד להזהבה וריכוך.
- במחבת יחסית עמוקה שמים צ’ילי מתוק, טריאקי, שום וג’ינג’ר ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את תפוחי האדמה פנימה ומערבבים למשך 2 דקות.
- מעבירים לצלחת הגשה ומעל בעזרת מספריים גוזרים בצל ירוק. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)