עוגת שקדים כשרה לפסח עם תפוחים מקורמלים

כשקרין גורן הכינה לנו את העוגה הזו לא היה אדם אחד שטעם אותה ולא אמר "וואו", לא להאמין שזו עוגת שקדים כשרה לפסח, מתכון מנצח לעוגה שכולם יאהבו.
כשקרין גורן הכינה לנו את העוגה הזו לא היה אדם אחד שטעם אותה ולא אמר "וואו", לא להאמין שזו עוגת שקדים כשרה לפסח, מתכון מנצח לעוגה שכולם יאהבו.
  • קרין גורן
  • 482 צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5509
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5508.8 קק״ל 5508.8 קק״ל
    פחמימות 560.0 גרם 560.0 גרם
    שומן 375.4 גרם 375.4 גרם
    נתרן 817.2 מ״ג 817.2 מ״ג
    חלבון 121.2 גרם 121.2 גרם
    סיבים תזונתיים 51.6 גרם 51.6 גרם
    שומן רווי 119.4 גרם 119.4 גרם
    כולסטרול 1658.1 מ״ג 1658.1 מ״ג
    סידן 1004.6 מ״ג 1004.6 מ״ג
    ברזל 13.3 מ״ג 13.3 מ״ג
    אשלגן 2609.4 מ״ג 2609.4 מ״ג
    אבץ 12.4 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5509
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5508.8 קק״ל 5508.8 קק״ל
    פחמימות 560.0 גרם 560.0 גרם
    שומן 375.4 גרם 375.4 גרם
    נתרן 817.2 מ״ג 817.2 מ״ג
    חלבון 121.2 גרם 121.2 גרם
    סיבים תזונתיים 51.6 גרם 51.6 גרם
    שומן רווי 119.4 גרם 119.4 גרם
    כולסטרול 1658.1 מ״ג 1658.1 מ״ג
    סידן 1004.6 מ״ג 1004.6 מ״ג
    ברזל 13.3 מ״ג 13.3 מ״ג
    אשלגן 2609.4 מ״ג 2609.4 מ״ג
    אבץ 12.4 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
ארוחה חגיגית
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


תפוחים מקורמלים

קרם שקדים

קישוט


כשר לפסח ללא חשש קטניות

אופן הכנה

  1. מכינים את התפוחים המקורמלים: מקלפים את התפוחים, מסירים את הליבה וחותכים לרבעים.
  2. במחבת מפזרים 1/2 כוס סוכר וממיסים תוך כדי ערבוב עד שהצבע של הסוכר משתנה ונהיה חום.
  3. מוסיפים 50 גרם חמאה (בזהירות - הסוכר רותח) ומערבבים.
  4. מצרפים למחבת את רבעי התפוחים ומבשלים כ-5 דקות לריכוך חלקי. מסננים (שומרים את הרוטב בצד, תכף נשתמש בו).
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  6. מכינים את קרם השקדים: מערבבים בקערה את כל מצרכי הקרם עד לאיחוד.
  7. מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מסדרים את רבעי התפוחים מעל ומפזרים שקדים פרוסים.
  8. אופים ב-180 מעלות ל-35 דקות עד שהעוגה מתייצבת.
  9. מוציאים מהתנור ומברישים בקרמל התפוחים ששמרנו מקודם. פורסים ומגישים חם (עם קצפת וגלידה) או קר.

עוגת שקדים כשרה לפסח עם תפוחים מקורמלים3


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות