קינוח כוסות קרם מסקרפונה קפה וקראמבל קקאו

יש לנו מלא מתכונים של קינוחי כוסות אבל קינוח כוסות כזה לא אכלתם. מתכון קל, מהמם והכי חשוב טעים בטירוף. חג שמח!
יש לנו מלא מתכונים של קינוחי כוסות אבל קינוח כוסות כזה לא אכלתם. מתכון קל, מהמם והכי חשוב טעים בטירוף. חג שמח!
  • ליאת מועלם
  • 3K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    625
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 624.7 קק״ל 2498.7 קק״ל
    פחמימות 47.8 גרם 191.1 גרם
    שומן 40.7 גרם 162.8 גרם
    נתרן 18.4 מ״ג 73.5 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 23.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 14.9 גרם 59.5 גרם
    כולסטרול 71.3 מ״ג 285.0 מ״ג
    סידן 53.7 מ״ג 214.6 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 176.9 מ״ג 707.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    625
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 624.7 קק״ל 2498.7 קק״ל
    פחמימות 47.8 גרם 191.1 גרם
    שומן 40.7 גרם 162.8 גרם
    נתרן 18.4 מ״ג 73.5 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 23.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 14.9 גרם 59.5 גרם
    כולסטרול 71.3 מ״ג 285.0 מ״ג
    סידן 53.7 מ״ג 214.6 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 176.9 מ״ג 707.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
ארוחה חגיגית
ליאת מועלם
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרם גבינה קפה

קישוט (אופציונלי)


אופן הכנה

  1. מכינים את קראמבל הקקאו: מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר והקקאו. מוסיפים את קוביות החמאה ובעזרת כפות הידיים מפוררים אותה עם תערובת היבשים עד לקבלת גושים קטנים.
  3. משטחים את הקראמבל על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים את הקראמבל במשך 25-30 דקות עד להזהבה. מצננים היטב.
  4. מכינים את קרם הגבינה-קפה: מכינים  100 מ”ל קפה חזק עם קצת חלב, (ממכונה או מקפה נמס)
  5. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מערבבים במהירות נמוכה את הקפה יחד עם הגבינה ואבקת הסוכר לתערובת אחידה.
  6. מגבירים את מהירות המיקסר ומוסיפים פנימה את השמנת, תוך כדי הקצפה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. מעבירים את הקרם לשק זילוף (לא חייב, אפשר גם עם כף).
  7. מרכיבים את הקינוח: בתחתית כל כוס שמים 1-2 כפיות של קראמבל. מעל מזלפים שכבה של קרם קפה. מוסיפים עוד שכבה של קראמבל, קרם קפה וסוגרים עם שכבת קראמבל. ניתן לקשט מעל באגוזים קצוצים / אבקת סוכר.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות