-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7828.4 קק״ל 7828.4 קק״לפחמימות 501.9 גרם 501.9 גרםשומן 621.7 גרם 621.7 גרםנתרן 2094.5 מ״ג 2094.5 מ״גחלבון 61.5 גרם 61.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 323.5 גרם 323.5 גרםכולסטרול 1070.5 מ״ג 1070.5 מ״גסידן 512.8 מ״ג 512.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 596.5 מ״ג 596.5 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות7828
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7828.4 קק״ל 7828.4 קק״לפחמימות 501.9 גרם 501.9 גרםשומן 621.7 גרם 621.7 גרםנתרן 2094.5 מ״ג 2094.5 מ״גחלבון 61.5 גרם 61.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 323.5 גרם 323.5 גרםכולסטרול 1070.5 מ״ג 1070.5 מ״גסידן 512.8 מ״ג 512.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 596.5 מ״ג 596.5 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״גסגור
בעבר הכנתי את העוגה הזו עם זוג האחיות נטע ועידית, הלא הן מייסדות “הבית של עידה”, בלוג העיצוב הכי שווה ברשת. הפעם החלטתי לשדרג את העוגה במטבח של מירי כהן עם הטוויסט שלה – חצי עוגיות אוריאו וחצי עוגיות לוטוס, מה שיוסיף טעם, צבע וחדשנות לארוחת החג שלכם.
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 7828 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3מיכלים או 750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
500 גרם גבינת שמנת
-
3 חבילות עוגיות אוראולשדרוג של מירי כהן: השתמשו בחבילה וחצי עוגיות אוריאו וחבילה וחצי עוגיות לוטוס - יש לחלק את החמאה באופן שוה בין סוגי העוגיות
-
100 גרם חמאהמומסת
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
- במעבד מזון טוחנים לפירורים דקים את כל העוגיות עם החמאה (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
- בתבנית מרופדת נייר אפייה עגול מהדקים שכבה של מחצית מהעוגיות הטחונות. מורחים מעל את קרם הגבינה.
- מפזרים את יתר הפירורים מעל הקרם בתבנית.
- חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה.
- מקררים בכלי אטום 4 שעות לפחות לפני הגשה.
- פורסים בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
השדרוג של מירי כהן: טוחנים בנפרד את עוגיות הלוטוס ועוגיות האוריאו. מערבבים את העוגיות עם החמאה. מהדקים לתבנית עם נייר האפייה העגול מחצית מכל העוגיות הטחונות - חצי חצי. לאחר הוספת הקרם לתבנית שמים על הקרם את יתר העוגיות הטחונות - חצי חצי.
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
- במעבד מזון טוחנים לפירורים דקים את כל העוגיות עם החמאה (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
- בתבנית מרופדת נייר אפייה עגול מהדקים שכבה של מחצית מהעוגיות הטחונות. מורחים מעל את קרם הגבינה.
- מפזרים את יתר הפירורים מעל הקרם בתבנית.
- חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה.
- מקררים בכלי אטום 4 שעות לפחות לפני הגשה.
- פורסים בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
השדרוג של מירי כהן: טוחנים בנפרד את עוגיות הלוטוס ועוגיות האוריאו. מערבבים את העוגיות עם החמאה. מהדקים לתבנית עם נייר האפייה העגול מחצית מכל העוגיות הטחונות - חצי חצי. לאחר הוספת הקרם לתבנית שמים על הקרם את יתר העוגיות הטחונות - חצי חצי.
תגובות (0)