פירה פרווה וקרמי שמרגיש הכי חלבי!

בארבעה שלבים פשוטים עם כמה חומרי גלם ומתכון אחד מעולה של יונית צוקרמן ויש לכם את הפירה המושלם. התוספת המועדפת עלינו בכל שולחן וליד כל מנה
בארבעה שלבים פשוטים עם כמה חומרי גלם ומתכון אחד מעולה של יונית צוקרמן ויש לכם את הפירה המושלם. התוספת המועדפת עלינו בכל שולחן וליד כל מנה
  • יונית צוקרמן
  • 85 צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    629
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 628.9 קק״ל 5031.5 קק״ל
    פחמימות 95.2 גרם 761.3 גרם
    שומן 20.7 גרם 165.5 גרם
    נתרן 1962.0 מ״ג 15696.2 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 85.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 61.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 148.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 108.5 מ״ג 868.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    629
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 628.9 קק״ל 5031.5 קק״ל
    פחמימות 95.2 גרם 761.3 גרם
    שומן 20.7 גרם 165.5 גרם
    נתרן 1962.0 מ״ג 15696.2 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 85.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 61.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 148.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 108.5 מ״ג 868.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

תוספות


אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות, שמים בסיר ומכסים במים לכיסוי מלא.
  2. מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך בערך עשרים וחמש דקות. מסננים באמצעות כף מחוררת את תפוחי האדמה ושומרים חצי כוס ממי הבישול בצד.
  3. בעזרת מועך פירה, מועכים את הפירה שמים כפית גדושה של מלח, את המזולה, מוסיפים את חצי כוס מי הבישול ששמרנו בצד ומערבבים היטב.
  4. מגישים לצד בצל מטוגן מפזרים מעל בצל ירוק ויש לכם תוספת פירה חלומית!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות