סלט בריאות ירוק עם נשנוש: סלט ירקות עם שברי קרקר גבינות

סלט ירוק כדי להקליל מעט את ארוחת החג, בתוספת קרקרים גבינתיים שתריבו עליהם ולא תוכלו להפסיק לנשנש ישר מהתבנית
סלט ירוק כדי להקליל מעט את ארוחת החג, בתוספת קרקרים גבינתיים שתריבו עליהם ולא תוכלו להפסיק לנשנש ישר מהתבנית
  • רון יוחננוב
  • 160 צפיות
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    913
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 912.6 קק״ל 3650.2 קק״ל
    פחמימות 70.9 גרם 283.8 גרם
    שומן 78.9 גרם 315.7 גרם
    נתרן 1804.2 מ״ג 7216.9 מ״ג
    חלבון 53.5 גרם 214.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 27.2 גרם
    שומן רווי 40.1 גרם 160.2 גרם
    כולסטרול 158.3 מ״ג 633.0 מ״ג
    סידן 1073.0 מ״ג 4292.0 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 20.5 מ״ג
    אשלגן 712.1 מ״ג 2848.2 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 23.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    913
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 912.6 קק״ל 3650.2 קק״ל
    פחמימות 70.9 גרם 283.8 גרם
    שומן 78.9 גרם 315.7 גרם
    נתרן 1804.2 מ״ג 7216.9 מ״ג
    חלבון 53.5 גרם 214.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 27.2 גרם
    שומן רווי 40.1 גרם 160.2 גרם
    כולסטרול 158.3 מ״ג 633.0 מ״ג
    סידן 1073.0 מ״ג 4292.0 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 20.5 מ״ג
    אשלגן 712.1 מ״ג 2848.2 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 23.1 מ״ג
    סגור

חייבים שיהיה סלט במרכז שולחן החג, אבל לא סתם סלט. בשביל להכניס לו טאץ’ של שבועות, קבלו את התוספת המושלמת: קרקרים בשילוב גבינות, מלוחים במידה, עשירים ונפלאים, שמשתלבים נפלא עם הירקות.

מאפים מלוחים
רון יוחננוב
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

בצק


אופן הכנה

  1. מכינים את הסלט: חותכים את כל מרכיבי הסלט בגודל הרצוי לפי הטעם ומניחים בקערת הגשה.
  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, ללא טורבו.
  3. מכינים את הקרקרים: שופכים אל קערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה ומתחילים בתהליך הריכוך.
  4. מוסיפים את הגבינות, התבלינים והקמח ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד, רך ונעים למגע. במידת הצורך, מוסיפים מים קרים.
  5. מרדדים את הבצק שהתקבל בין 2 ניירות אפייה.
  6. באמצעות גלגלת, חותכים את הבצק לקרקרים בגודל הרצוי ואופים במשך 25 דקות, עד שהם מזהיבים.
  7. מפזרים את הקרקרים על הסלט המוכן ומגישים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות