שושנים ירוקות טעימות: לחמניות פסטו עם גבינות

לחמניות בצורת שושנים ממולאות של רון יוחננוב! עשבי תיבול, פסטו וקממבר, יוצרים יחד מאפה מושלם ומספק שיקשט לכם את שולחן החג
לחמניות בצורת שושנים ממולאות של רון יוחננוב! עשבי תיבול, פסטו וקממבר, יוצרים יחד מאפה מושלם ומספק שיקשט לכם את שולחן החג
  • רון יוחננוב
  • 191 צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    476
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 475.8 קק״ל 2855.0 קק״ל
    פחמימות 70.3 גרם 421.8 גרם
    שומן 16.4 גרם 98.7 גרם
    נתרן 1331.9 מ״ג 7991.1 מ״ג
    חלבון 11.0 גרם 66.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 8.9 גרם 53.2 גרם
    כולסטרול 85.1 מ״ג 510.4 מ״ג
    סידן 24.1 מ״ג 144.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 110.9 מ״ג 665.3 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    476
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 475.8 קק״ל 2855.0 קק״ל
    פחמימות 70.3 גרם 421.8 גרם
    שומן 16.4 גרם 98.7 גרם
    נתרן 1331.9 מ״ג 7991.1 מ״ג
    חלבון 11.0 גרם 66.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 8.9 גרם 53.2 גרם
    כולסטרול 85.1 מ״ג 510.4 מ״ג
    סידן 24.1 מ״ג 144.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 110.9 מ״ג 665.3 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור

כשיש ארוחה חגיגית בבית הגיוני בהחלט שתרצו לקשט את שולחן חג השבועות בפרחים יפים, אבל מה דעתכם על שושנים אכילות, שממולאות בפסטו וגבינות? מאפה מושלם ויפהפה לאירוח, משביע, מנחם, פחמימתי וטעים.

מאפים מלוחים
רון יוחננוב
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה, שמים את כל מצרכי הבצק ולשים על מהירות 1 במשך 10 דקות.
  2. מגבירים למהירות 2 ולשים במשך 5-7 דקות. מכסים ומתפיחים במשך שעה בחוץ, או במשך לילה במקרר.
  3. מכינים את המילוי: בקערה מערבבים יחד את ממרח הפסטו, שמן הזית, הדבש והמלח ליצירת ממרח אחיד.
  4. לאחר ההתפחה, מרדדים את הבצק לעלה דק ועליו מורחים את תערובת המילוי.
  5. חותכים את הבצק לרצועות ומגלגלים לצורת ‘שבלולים’.
  6. מניחים את גבינת הקממבר באמצע ה’שבלול’ ומתפיחים במשך שעה.
  7. אופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות