-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 274.6 קק״ל 1647.9 קק״לפחמימות 13.4 גרם 80.6 גרםשומן 22.2 גרם 133.1 גרםנתרן 624.1 מ״ג 3744.5 מ״גחלבון 6.1 גרם 36.8 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.1 גרםשומן רווי 2.1 גרם 12.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 83.9 מ״ג 503.5 מ״גברזל 3.9 מ״ג 23.6 מ״גאשלגן 424.1 מ״ג 2544.8 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 10.8 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות275
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 274.6 קק״ל 1647.9 קק״לפחמימות 13.4 גרם 80.6 גרםשומן 22.2 גרם 133.1 גרםנתרן 624.1 מ״ג 3744.5 מ״גחלבון 6.1 גרם 36.8 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.1 גרםשומן רווי 2.1 גרם 12.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 83.9 מ״ג 503.5 מ״גברזל 3.9 מ״ג 23.6 מ״גאשלגן 424.1 מ״ג 2544.8 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 10.8 מ״גסגור
מרכיבים 15 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 275 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אורז
-
2 כוסות אורז בסמטי מלאשטוף ומסונן
-
4 כפות שמן זית
-
100 גרם צנוברים קלויים
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה
קרם ירוק
-
1 חבילה עלי תרדשטופים
-
2 1/2 כוסות מים
-
1/2 קרם קוקוס פחית
-
3 שיני שום
-
1 כף שורש ג’ינג’רקצוץ
-
1 צרור כוסברה
-
1 צרור פטרוזיליה
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
הגשה
-
1 חופן צנוברים קלויים
-
1 חופן פטרוזיליה
המתכון לאוכלי קטניות
אופן הכנה
- מכינים את הקרם הירוק: טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים לקבלת נוזל סמיך וירוק במרקם חלק.
- מחממים שמן זית בסיר בעל מכסה תואם ומטגנים בו את האורז הבסמטי 2-3 דקות תוך כדי ערבוב עד שהגרגרים מצופים בשמן והגוון שלהם מעט משתנה.
- יוצקים את הקרם הירוק, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים 25 דקות, עד שגרגרי האורז מתרככים.
- מאווררים מעט את האורז בעזרת מזלג ומשאירים מכסה סגור לעוד 5 דקות.
- מגישים עם צנוברים קלויים מעט ומקשטים בעלי פטרוזיליה.
המתכון לאוכלי קטניות
אופן הכנה
- מכינים את הקרם הירוק: טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים לקבלת נוזל סמיך וירוק במרקם חלק.
- מחממים שמן זית בסיר בעל מכסה תואם ומטגנים בו את האורז הבסמטי 2-3 דקות תוך כדי ערבוב עד שהגרגרים מצופים בשמן והגוון שלהם מעט משתנה.
- יוצקים את הקרם הירוק, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים 25 דקות, עד שגרגרי האורז מתרככים.
- מאווררים מעט את האורז בעזרת מזלג ומשאירים מכסה סגור לעוד 5 דקות.
- מגישים עם צנוברים קלויים מעט ומקשטים בעלי פטרוזיליה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)