חיתוכיות פיסטוק ושוקולד לבן ב10 דקות הכנה

עוגות קטנות ומטריפות - חיתוכיות של פיסטוק ושוקולד לבן מעוטרות בעלי ורדים מיובשים או פטל מיובש, קינוח מרשים ומהמם!
עוגות קטנות ומטריפות - חיתוכיות של פיסטוק ושוקולד לבן מעוטרות בעלי ורדים מיובשים או פטל מיובש, קינוח מרשים ומהמם!
  • ניצן סוסיד
  • 242 צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    4404
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4404.2 קק״ל 4404.2 קק״ל
    פחמימות 520.4 גרם 520.4 גרם
    שומן 173.9 גרם 173.9 גרם
    נתרן 818.6 מ״ג 818.6 מ״ג
    חלבון 55.0 גרם 55.0 גרם
    סיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 85.9 גרם 85.9 גרם
    כולסטרול 178.6 מ״ג 178.6 מ״ג
    סידן 1815.5 מ״ג 1815.5 מ״ג
    ברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 4326.4 מ״ג 4326.4 מ״ג
    אבץ 14.5 מ״ג 14.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    4404
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4404.2 קק״ל 4404.2 קק״ל
    פחמימות 520.4 גרם 520.4 גרם
    שומן 173.9 גרם 173.9 גרם
    נתרן 818.6 מ״ג 818.6 מ״ג
    חלבון 55.0 גרם 55.0 גרם
    סיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 85.9 גרם 85.9 גרם
    כולסטרול 178.6 מ״ג 178.6 מ״ג
    סידן 1815.5 מ״ג 1815.5 מ״ג
    ברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 4326.4 מ״ג 4326.4 מ״ג
    אבץ 14.5 מ״ג 14.5 מ״ג
    סגור

פטיפור נשמע כמו משהו קטן ומתוק, ואכן הקינוח הזה הוא בדיוק כזה! פטיפור שוקולד לבן ופיסטוק עם ורדים מיובשים, כל כך מעט עבודה, אבל האורחים יהיו בטוחים שהשקעתם בו שעות! אז מה יש לנו? קינוח שהוא גם טעים, גם יפהפה וגם קל להכנה. אתם עוד כאן? רוצו להכין!

ארוחה זוגית
ניצן סוסיד
X

מצרכים

מצרכים


תבנית מרובעת 30X30

קישוט


אופן הכנה

  1. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בתוך קערה גדולה, מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים לקערה את פצפוצי האורז, הפיסטוקים הקצוצים ומחית הפיסטוק ומערבבים היטב.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה ומפזרים מעל עלי ורדים מיובשים או פטל מיובש.
  4. מעבירים למקרר עד להתייצבות.
  5. חותכים לקוביות קטנות ושומרים במקרר.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות