לא מפעילים תנור: עוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה
מי אמר שחייבים להפעיל תנור כדי להכין ולאכול עוגה טעימה וקלה להכנה? ספיר דהן מביאה לנו מתכון משגע לעוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה הכי טעימה שתאכלו
מי אמר שחייבים להפעיל תנור כדי להכין ולאכול עוגה טעימה וקלה להכנה? ספיר דהן מביאה לנו מתכון משגע לעוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה הכי טעימה שתאכלו
- מערכת Foody
- 263 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5216.2 קק״ל 5216.2 קק״לפחמימות 301.4 גרם 301.4 גרםשומן 402.0 גרם 402.0 גרםנתרן 595.9 מ״ג 595.9 מ״גחלבון 45.9 גרם 45.9 גרםסיבים תזונתיים 20.0 גרם 20.0 גרםשומן רווי 251.5 גרם 251.5 גרםכולסטרול 711.2 מ״ג 711.2 מ״גסידן 508.7 מ״ג 508.7 מ״גברזל 20.6 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 2051.5 מ״ג 2051.5 מ״גאבץ 9.0 מ״ג 9.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 45 דק׳כולל 3 שעות ו-45 דק׳
-
קלוריות5216
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5216.2 קק״ל 5216.2 קק״לפחמימות 301.4 גרם 301.4 גרםשומן 402.0 גרם 402.0 גרםנתרן 595.9 מ״ג 595.9 מ״גחלבון 45.9 גרם 45.9 גרםסיבים תזונתיים 20.0 גרם 20.0 גרםשומן רווי 251.5 גרם 251.5 גרםכולסטרול 711.2 מ״ג 711.2 מ״גסידן 508.7 מ״ג 508.7 מ״גברזל 20.6 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 2051.5 מ״ג 2051.5 מ״גאבץ 9.0 מ״ג 9.0 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-45 דק׳ | קלוריות 5216 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם
-
250 גרם גבינת שמנת
-
60 גרם אבקת סוכר
-
150 גרם שוקולד מריר
-
350 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
10 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
תחתית
-
150 גרם פתי בר ונילאו ביסקוויטים בטעם שוקולד
-
100 גרם חמאה
גנאש
-
100 גרם שוקולד מריר
-
80 מ"ל שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ומניחים בצד עד לשימוש.
- מכינים את התחתית: ממיסים את החמאה במיקרו בפולסים קצרים.
- במעבד מזון עם להב פלדה, טוחנים את הביסקוויטים לאבקה, ומערבבים יחד עם החמאה המומסת.
- משטחים את התערובת על תחתית התבנית, ומכניסים למקפיא.
- מכינים את הקרם: ממיסים את השוקולד המריר בפולסים קצרים במיקרו עד להמסה מלאה ומניחים בצד.
- בקערה נוספת, שמים גבינת שמנת ואבקת סוכר וטורפים לבלילה חלקה.
- מוסיפים את השוקולד שהמסנו אל בלילת גבינת השמנת וטורפים היטב.
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה, שמים שמנת מתוקה ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
- מעבירים חצי מכמות הקרם אל תערובת הגבינה ומקפלים. מוסיפים את החצי הנותר ומקפלים שוב עד לאיחוד.
- מוציאים את התבנית מהמקפיא, ושופכים את התערובת על התחתית.
- מיישרים ומכניסים למקרר למשך כשעה.
- מכינים את הגנאש: מניחים בקערה שוקולד חלב ושמנת מתוקה, ממיסים בפולסים קצרים במיקרו עד להמסה מלאה (חשוב לערבב בין פולס לפולס).
- שופכים את הגנאש על העוגה ומכניסים למקרר שוב למשך כשעתיים.
אופן הכנה
- מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ומניחים בצד עד לשימוש.
- מכינים את התחתית: ממיסים את החמאה במיקרו בפולסים קצרים.
- במעבד מזון עם להב פלדה, טוחנים את הביסקוויטים לאבקה, ומערבבים יחד עם החמאה המומסת.
- משטחים את התערובת על תחתית התבנית, ומכניסים למקפיא.
- מכינים את הקרם: ממיסים את השוקולד המריר בפולסים קצרים במיקרו עד להמסה מלאה ומניחים בצד.
- בקערה נוספת, שמים גבינת שמנת ואבקת סוכר וטורפים לבלילה חלקה.
- מוסיפים את השוקולד שהמסנו אל בלילת גבינת השמנת וטורפים היטב.
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה, שמים שמנת מתוקה ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
- מעבירים חצי מכמות הקרם אל תערובת הגבינה ומקפלים. מוסיפים את החצי הנותר ומקפלים שוב עד לאיחוד.
- מוציאים את התבנית מהמקפיא, ושופכים את התערובת על התחתית.
- מיישרים ומכניסים למקרר למשך כשעה.
- מכינים את הגנאש: מניחים בקערה שוקולד חלב ושמנת מתוקה, ממיסים בפולסים קצרים במיקרו עד להמסה מלאה (חשוב לערבב בין פולס לפולס).
- שופכים את הגנאש על העוגה ומכניסים למקרר שוב למשך כשעתיים.
הערות
- את העוגה שומרים במקרר כשהיא מכוסה היטב
- במידה והעוגה לא יציבה בעת החיתוך, ניתן להכניס אותה למקפיא למשך כ-20 דק' ואז לחתוך אותה כפי שרוצים.
הערות
- את העוגה שומרים במקרר כשהיא מכוסה היטב
- במידה והעוגה לא יציבה בעת החיתוך, ניתן להכניס אותה למקפיא למשך כ-20 דק' ואז לחתוך אותה כפי שרוצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)