לא תאמינו, הכנו במיקרו: עוגת גבינה שמנת אישית עם דבש ופיצוחים

מתכון סופר קליל, מיוחד ומהיר הכנה לעוגת גבינה אישית במרקם קרמי, רך ומפנק שמעליהן אפשר לשים כל סירופ או קישוט שרוצים
מתכון סופר קליל, מיוחד ומהיר הכנה לעוגת גבינה אישית במרקם קרמי, רך ומפנק שמעליהן אפשר לשים כל סירופ או קישוט שרוצים
  • קרין גורן
  • 9K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    358
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 358.2 קק״ל 2865.2 קק״ל
    פחמימות 29.5 גרם 236.3 גרם
    שומן 24.5 גרם 196.3 גרם
    נתרן 53.4 מ״ג 427.3 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 46.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 13.3 גרם 106.5 גרם
    כולסטרול 74.1 מ״ג 592.8 מ״ג
    סידן 18.7 מ״ג 149.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 68.6 מ״ג 548.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    358
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 358.2 קק״ל 2865.2 קק״ל
    פחמימות 29.5 גרם 236.3 גרם
    שומן 24.5 גרם 196.3 גרם
    נתרן 53.4 מ״ג 427.3 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 46.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 13.3 גרם 106.5 גרם
    כולסטרול 74.1 מ״ג 592.8 מ״ג
    סידן 18.7 מ״ג 149.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 68.6 מ״ג 548.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור

עוגות גבינת שמנת אישיות מהממות שאף אחד לא ידמיין שהכנתם בדקה ואפילו לא הכנסתם לתנור. את העוגות מבשלים בחימום קצר במיקרוגל והן במרקם עדין וקרמי. אני מכינה אותן המון כשיש לי אורחים ספונטניים בהפתעה. אני אוהבת להגיש עם זילופי טחינה ודבש מלמעלה, שמוסיפים טעם ומתיקות של חלבה.

קינוחים אישיים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר במהירות בינונית את כל החומרים במשך דקה, עד שהתערובת לא מכילה גושים כלל.
  2. מוציאים את צלחת המיקרוגל ומסדרים עליה תבניות אישיות משומנות, וממלאים בבלילת גבינה: 3/4 מגובה התבנית.
  3. מעבירים למיקרוגל ומחממים במשך 5 דקות בעוצמה בינונית, לתפיחה והתייצבות.
  4. כאשר העוגות יציבות ולא נוזליות, הן מוכנות (אין צורך בהשחמה), מוציאים ומצננים מעט.
  5. הופכים את העוגות על צלחת הגשה, מזלפים מעט טחינה גולמית ודבש מעל ומגישים.

    הערות

    • לאחר ההוצאה מהמיקרוגל, העוגות ירדו לגובה המקורי, זה תקין, לא להיבהל.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות