להתעלף: קלצונה שוקולד ומסקרפונה
קלצונה שוקולד ומסקרפונה - כי מה יותר טעים מבצק ושוקולד? מתכון פשוט להכנה לקינוח איטלקי עשיר בשוקולד ומסקרפונה שכולם הולכים להתעלף ממנו
קלצונה שוקולד ומסקרפונה - כי מה יותר טעים מבצק ושוקולד? מתכון פשוט להכנה לקינוח איטלקי עשיר בשוקולד ומסקרפונה שכולם הולכים להתעלף ממנו
- מערכת Foody
- 260 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 603.3 קק״ל 3619.8 קק״לפחמימות 69.5 גרם 417.1 גרםשומן 29.0 גרם 174.2 גרםנתרן 529.6 מ״ג 3177.9 מ״גחלבון 11.4 גרם 68.6 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 17.9 גרםשומן רווי 15.4 גרם 92.5 גרםכולסטרול 50.0 מ״ג 300.0 מ״גסידן 45.8 מ״ג 275.0 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 106.0 מ״ג 636.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות603
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 603.3 קק״ל 3619.8 קק״לפחמימות 69.5 גרם 417.1 גרםשומן 29.0 גרם 174.2 גרםנתרן 529.6 מ״ג 3177.9 מ״גחלבון 11.4 גרם 68.6 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 17.9 גרםשומן רווי 15.4 גרם 92.5 גרםכולסטרול 50.0 מ״ג 300.0 מ״גסידן 45.8 מ״ג 275.0 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 106.0 מ״ג 636.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.3 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 603 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
קצלונה
-
500 גרם קמח לבן
-
80 גרם מזולה – ללא תוספת מלח
-
1 כף שמרים יבשים
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית סוכר לבן
-
300 מ"ל מיםמהברז
-
1 צנצנת ממרח שוקולד אגוזים
-
1 קופסה גבינת מסקרפונה
הגשה
-
1 כף אבקת סוכר
-
3 כפות סירופ שוקולד
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים שמרים ומים ומתחילים ללוש.
- מוסיפים קמח, סוכר, מלח ואת המזולה ולשים במשך 10 דקות על מהירות נמוכה.
- עוטפים את קערת הבצק בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה.
- מרכיבים ואופים: מחממים את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
- מחלקים את הבצק ל-6 עיגולים שווים, כל עיגול מרדדים לגודל של פיתה, מניחים במרכז 2 כפות ממרח שוקולד אגוזים ומורחים (רק באמצע הפיתה).
- מוסיפים כף של מסקרפונה ומורחים על ממרח השוקולד אגוזים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים שמרים ומים ומתחילים ללוש.
- מוסיפים קמח, סוכר, מלח ואת המזולה ולשים במשך 10 דקות על מהירות נמוכה.
- עוטפים את קערת הבצק בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה.
- מרכיבים ואופים: מחממים את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
- מחלקים את הבצק ל-6 עיגולים שווים, כל עיגול מרדדים לגודל של פיתה, מניחים במרכז 2 כפות ממרח שוקולד אגוזים ומורחים (רק באמצע הפיתה).
- מוסיפים כף של מסקרפונה ומורחים על ממרח השוקולד אגוזים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)