מגולגלות תמרים

העוגייה שלא תצליחו להפסיק לזלול: עוגיות מגולגלות תמרים בניחוח קינמון שמכינים מבצק פריך וטעים במיוחד. הבונוס - הן אפילו פרווה
העוגייה שלא תצליחו להפסיק לזלול: עוגיות מגולגלות תמרים בניחוח קינמון שמכינים מבצק פריך וטעים במיוחד. הבונוס - הן אפילו פרווה
  • נוי מיארה
  • 55K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    154
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 154.3 קק״ל 4629.1 קק״ל
    פחמימות 19.2 גרם 575.2 גרם
    שומן 7.7 גרם 231.5 גרם
    נתרן 10.2 מ״ג 305.9 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 64.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 104.8 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סידן 14.8 מ״ג 443.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 24.7 מ״ג 740.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    154
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 154.3 קק״ל 4629.1 קק״ל
    פחמימות 19.2 גרם 575.2 גרם
    שומן 7.7 גרם 231.5 גרם
    נתרן 10.2 מ״ג 305.9 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 64.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 104.8 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סידן 14.8 מ״ג 443.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 24.7 מ״ג 740.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
  2. מערבלים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה לבצק אחיד.
  3. מחלקים ל-5 כדורים שווים.
  4. מרדדים כל חלק לעלה דק על משטח מקומח.
  5. באמצעות פלטה מורחים שכבה דקה ואחידה של ממרח תמרים.
  6. מפזרים קינמון ואגוזים קצוצים.
  7. מגלגלים לרולדה ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה או משטח סיליקוני רב שימושי.
  8. אופים כרבע שעה.
  9. מפזרים אבקת סוכר, חותכים, מצננים ומגישים.
  10. שומרים בצנצנת עוגיות אטומה.

 

מתכון: נוי מיארה

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות