מושלם לשבת בבוקר ולחג: מוס שוקולד אוורירי ועשיר עם שכבות

מוס שוקולד שכבות קר ואוורירי לשבת מתוקה וקיצית! הרבנית יעל רבינוביץ' עם מתכון קל ומהיר להכנת מוס איכותי ועשיר
מוס שוקולד שכבות קר ואוורירי לשבת מתוקה וקיצית! הרבנית יעל רבינוביץ' עם מתכון קל ומהיר להכנת מוס איכותי ועשיר
  • יעל רבינוביץ
  • 405 צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 דק׳
  • קלוריות
    5063
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5063.3 קק״ל 5063.3 קק״ל
    פחמימות 361.9 גרם 361.9 גרם
    שומן 380.1 גרם 380.1 גרם
    נתרן 900.6 מ״ג 900.6 מ״ג
    חלבון 39.2 גרם 39.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 6.3 גרם
    שומן רווי 229.2 גרם 229.2 גרם
    כולסטרול 296.6 מ״ג 296.6 מ״ג
    סידן 377.3 מ״ג 377.3 מ״ג
    ברזל 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 810.2 מ״ג 810.2 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 דק׳
  • קלוריות
    5063
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5063.3 קק״ל 5063.3 קק״ל
    פחמימות 361.9 גרם 361.9 גרם
    שומן 380.1 גרם 380.1 גרם
    נתרן 900.6 מ״ג 900.6 מ״ג
    חלבון 39.2 גרם 39.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 6.3 גרם
    שומן רווי 229.2 גרם 229.2 גרם
    כולסטרול 296.6 מ״ג 296.6 מ״ג
    סידן 377.3 מ״ג 377.3 מ״ג
    ברזל 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 810.2 מ״ג 810.2 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור

אין כמו לפתוח את שבת בבוקר עם קפה חם ומוס שוקולד שכבות קר ומרענן. אשת רב הכותל, הרבנית יעל רבינוביץ, עם מתכון קל ופשוט שכולם יאהבו – מגדול ועד קטן. בין אם אתם מארחים או מתארחים – תהיו בטוחים שהמוס הזה יככב!

מתכוני חגים
יעל רבינוביץ
X

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: ממיסים את החמאה בקערה גדולה שיכולה להכיל גם את הביסקוויטים. מוסיפים את הביסקוויטים לקערה ומרסקים. מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים היטב.
  2. מכינים את שכבות המוס: מבשלים את שוקולד החלב יחד עם השוקולד המריר וחצי מיכל שמנת מתוקה בתוך סיר קטן עד להמסת השוקולד ומקררים.
  3. בסיר נוסף מבשלים את השוקולד הלבן וחצי נוסף ממיכל השמנת המתוקה ומקררים.
  4. מקציפים במיקסר חצי מיכל נוסף של שמנת מתוקה. כשהשמנת מתחילה להתייצב, מוסיפים את תערובת השוקולד החלב והשוקולד המריר ומקציפים דקה נוספת.
  5. בקערה נפרדת, מקציפים את החצי הנותר ממיכל השמנת המתוקה. כשהשמנת מתחילה להתייצב מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן ומקציפים דקה נוספת.
  6. מרכיבים את המוס: שופכים מעל שכבת בסיס הביסקוויטים את תערובת השוקולד המריר ושוקולד החלב ומקפיאים למשך שעתיים. לאחר מכן, שופכים לתבנית את תערובת השוקולד הלבן ומקפיאים לשעתיים נוספות. בתיאבון!

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות